Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 042 - Büyücünün Sırrı / Kan Ve Ölüm
Hafta sonları meraklılar buluşur,
kitap değiş tokuşu yapılırdı.
Ne denk gelirse şansımıza,onu alırdık.
Ne kadar üzülürdüm,
maceranın başını ve sonunu okumak
tesadüflere kalırdı genellikle.
Lise sonda ise bir gazete bayii ile tanışmış,
zagor,teksas,tommiks'i haftalık takip edebiliyordum artık,
param ne kadarına yeterse,
okuma parası karşılığı alıp okuyup ertesi gün
geri veriyordum...
Lise bitince Teksas Tommiks te bitti,
ta ki Çizgi Diyarı'ndaki dostlarla tanışana kadar...
Şimdi tüm maceraları istediğimiz kadar okuma şansımız var...
Teşekkürler, saygılar...
Sevgili yeryüzü aynen benim o yıllarımı anlatmışsın bende öyleydim bir an çok duygulandım eski günler aklıma geldi. O günlerdeki samimiyet,sevgi coşkunluğu ne güzeldi. Sarkomer üstadımın ellerine sağlık.
Sevgili yeryüzü öyle güzel anlatmış ki her şey gözümün önünde yeniden canlandı.. Elinde değiş tokuş yaptığın 10-15 cilt kitap.. eve doğru yoldasın .. aha farkında olmadan yaptım valla mutluluğun resmini Aynı heyecanla kapıyorum bu şahane kitabı..ellerine sağlık sevgili sarkomer..
SEVGİLİ YERYÜZÜ.GÜLER YÜZLÜ KARDEŞİM.İNŞALLAH HEP BÖLE GÜLESİN ÖMÜR BOYU KARDEŞİM.beni yarım bıraktığım hayallere kavuşturduğunuz çok çok minnettarım hepiniz.
Sevgili kardeşim eksikler birer birer tamamlanıyor sizlerin fedakarlıkları sayesinde.
Değerli kardeşim bu güzel kitap için çok teşekkürler ederim,ellerine ve emeklerine sağlık.