Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 013 - Yuvaya Dönüş/Zagor'un Hikayesi

Bay_X

Onursal Üye
30 Haz 2012
1,672
17,883
m863fyY.jpg

Son düzenleme:

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,052
9,304
Kastamonu
Bay_x bizleri şoklamaya kararlı... Şu an Firefox'ta tam 8 tane "Zagor" yazan sekme açılı ve hepsini de Bay_x açmış. Buna nasıl teşekkür edilebilir bilmiyorum. Sağ olun değerli kardeşim. Çok teşekkürler...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,019
86,073
Kasımpaşa
Şu çizgi roman dünyasında nice insan tanıdım,
çoğunu çok sevdim,
bazılarını biraz daha az sevdim,
bazılarını da sonra severim diyer umdum..
En güzeli de mutlu eden şaşırma duygusu..
Ama sizin gibi dostlar beni gerçekten çok şaşırtıyor, duygulandırıyor..
Bu yaşımda yine de ve daima sıkıcı da olsa iyiliğin sonunda kazanacağını anlamanın keyfini yaşıyorum.
Saygılarımla.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,417
307,228
"Bay_x",
bu kitaplarla bizlere tam bir nostalji yaşattınız.
Bundan büyük keyif mi var?
Teşekkür ediyorum.
Saygılarımla...

bayrakzaf.gif

atikos35

Onursal Üye
3 Ağu 2009
562
12,248
Bu akşam ikinci defa aynı kelimeyi yazıyorum..
Müthiş..
birinciyi Ertuğrul üstada demiştim.
Ama Bay_X e de demedeen geçemem..

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,322
4,685
Sevgili kardeşim bugün Zagor manyağı yaptın beni,iyi ki de yaptın,çok teşekkürler ederim...

12 Şub 2010
15,003
547,716
Elinde yay

Yaylana yaylana koşan Zagor

Yücel'in kapaklarını öyle sevdik ki,Zagor'u en yakışıklı çizen çizerimiz bence

Yücel Köksal'ın kendi de çok yakışıklı, boylu poslu

İleri yaşına rağmen hala mihrabı yerindeydi sohbetimizde, ben ayakta durmaktan yorulup Talat Güreli'nin yanına iltica ettiğimde o, hala ayakta kımıldamadan sohbete devam etmişti

Allah ona sağlık versin, verdiği mutluluklar için dua ediyorum

Zagor'un Hikayesi'ni ilk okuduğum bu kitap ne güzeldi, şimdi de güzelliğinden bir şey kaybetmemiş

Bu güzellikleri tekrar yaşatan bay_x ' de dua ediyorum

Saygılarımla

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,158
37,740
İstanbul
Kapak renkli, kapak hoş ama Zagor'u pek bir orantısız çizmiş bu kapakta Yücel Köksal üstadımız. O bacak, kafayı ve gövdeyi nasıl taşıyor diye sormadan edemiyor insan.

Bu sayının arka kapağını da "Çirkin Kral" süslemiş. Kral'ın şu ifadesini bir kez de ben verebilmeyi isterdim. Sırf bu kapak resimleri için bile çok kıymetli olan bu paylaşım için çok teşekkür ederim üstadım.

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,880
Valla ok mu tabanca mı ? Silah icat oldu mertlik bozuldu, kalmadı bileği kuvvetli yiğitler. Kaç kuruşluk kurşunun varsa o kadar adamsın.

recocore

Süper Üye
26 Nis 2009
1,560
855
Sevgili Bay_x,

Bu seride bulunması en zor diye düşündüğüm sayıları ardı ardına yaptığın paylaşımlarla hemencecik diyebileceğim bir hızla kapatıverdin. Ayrıca bizim için bu sayılara ulaşmayı çok kolay hale getirmek de bir o kadar zordu... Ama sen bu müthiş zor işi müthiş başarılı tarama ve düzenlemelerle yaptın, yapıyorsun...

Bu yaptıkların teşekkürle ödenecek şeyler değil... Bu düşünceyle gönülden teşekkürlerimi nacizane ifade ediyorum

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,983
80,695
Teşekkürler ederim sevgili x paylaşımlarınız süper güzellikte,kapağı izledikçe ahh o yıllar diyorum,ellerinize sağlık.
Demekki streç pantolon 1845-60 yıllar arası modaymış :d

Son düzenleme:

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,575
3,409
değerli dost bu nasıl kalite
buna söyleyecek söz yok
tek kelime ile harika
sağol varol kardeş

cgtysvnc

Yeni Üye
9 Şub 2013
9
4
merhaba
Çocukluğumda (tabi bizim dönemde )çizgi roman arkadaşlığı kolaydı.okuyanı öyle veya böyle bulabiliyordun,bu dönemde çok zor. neyse,üç ay önce yeni bir işe başladım.bu yeni işyerinde biriyle tanıştım okumayı bırak kitap biriktiricisi çizgi romanların hepsi hakkında bilgili onun sayesinde çocukluğuma o kitap alış verişi günlerine döndüm tabi kitapları hep o veriyor bende biriktirme alışkanlığı yok tam aksi okuduğum kitapları başkalarıda okusun diye dağıtma taraftarıyım. sonra internette bu siteye rastladım. vayy be dağıtmak,okutmak,faydalandırmak bu işte. hem kitap biriktiricisi ol hem dağıt helal olsun size.sizleri hem taktir ediyorum hem de sizlere ve bu siteyi yaratan yorum yapan destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum lütfen kabul ediniz.inşallah bulamadığınız çizgi roman sayısı olmaz dileklerimle başarılarınızın devamını temenni ediyorum.