Bu fasikül orijinal 61-62 sayılarda yayınlanan'L'Arciere Rosso'-Kızıl Okçu adlı maceranın sonu ve orijinal 27-28 sayılar olan
'Zagor attacca'-Gökteki Mücadele veya Uçan Kuş adlı maceranın başlangıcını içeriyor.
Özellikle ikinci macera Zagor ve Çiko'nun sevimli dostları Baron İcaro La Plume ile ilk tanışmalarını ele alıyor.
Yine bu macerada ilerde yine karşımıza çıkacak olan Zagor'un gedikli
düşmanlarından 'Tekgözlü Jack'ın ilk ortaya çıkışını da içeriyor.
Kızıl Okçu Tay Yayınları'nın tekrarını çok sevdiği bir macera.Sırasıyla
365-368.fasiküllerde ve 350'lik Siyah Zagor ciltlerinin 104-105 ciltlerinde tekrar edilmiş.Orijinal fasikül ciltlere göre 10.cildi de belirtmem lazım.
Bir tekrar da 103'lük serinin 45-48.ciltlerinde bulunuyor.'Gökteki Mücadele'de 40-42 fasiküllerde;
fasikül serinin 10-11 ciltlerinde ve de 103'lük Zagor serisinin 27-28 sayılarında var.
Kapak da güzel bir Arslan Şükür çizimi.Ben Zagor'un böyle elleri bağlı
bir kobra yılanıyla bakıştığı hiçbir macerasını hatırlamıyorum!Belli ki üstad hayal gücünü kullanarak böyle güzel bir kapak çizmiş.
Sandıkta süpriz çok
İyi okumalar.
'Zagor attacca'-Gökteki Mücadele veya Uçan Kuş adlı maceranın başlangıcını içeriyor.
Özellikle ikinci macera Zagor ve Çiko'nun sevimli dostları Baron İcaro La Plume ile ilk tanışmalarını ele alıyor.
Yine bu macerada ilerde yine karşımıza çıkacak olan Zagor'un gedikli
düşmanlarından 'Tekgözlü Jack'ın ilk ortaya çıkışını da içeriyor.
Kızıl Okçu Tay Yayınları'nın tekrarını çok sevdiği bir macera.Sırasıyla
365-368.fasiküllerde ve 350'lik Siyah Zagor ciltlerinin 104-105 ciltlerinde tekrar edilmiş.Orijinal fasikül ciltlere göre 10.cildi de belirtmem lazım.
Bir tekrar da 103'lük serinin 45-48.ciltlerinde bulunuyor.'Gökteki Mücadele'de 40-42 fasiküllerde;
fasikül serinin 10-11 ciltlerinde ve de 103'lük Zagor serisinin 27-28 sayılarında var.
Kapak da güzel bir Arslan Şükür çizimi.Ben Zagor'un böyle elleri bağlı
bir kobra yılanıyla bakıştığı hiçbir macerasını hatırlamıyorum!Belli ki üstad hayal gücünü kullanarak böyle güzel bir kapak çizmiş.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sandıkta süpriz çok
İyi okumalar.
Moderatör tarafında düzenlendi: