Zagor Tay Yayınları 350'lik Seri Cilt Sayı 104

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,270
55,254
TAM 35
104fv.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Esin Mert

Kıdemli Üye
24 Tem 2009
244
183
Teşekkürler Mehmet Ali, ellerine sağlık, ama bunun alternatif linki yok mu? Bu link çok zorluyor...

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,698
4,985
Çok teşekkürler kardeşim emeğine fedakarlığına minnetarım.Ziddu linkleri Esin Mert kardeşimin belirttiği üzere çok zor download yapma şansı veriyor.Ama senin hakkın ödenmez eline sağlık.

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,270
55,254
TAM 35
Bende bu paylaşımda emeği olan herkeze özellikle bozan kardeşime çok teşekkür ederim.Haklısınız ama önce mediafire'yı denedim.Maalesef açılmadı.Bildiğiniz hızlı bir upload sitesi varsa bir daha ki sefere ona yüklerim.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,426
307,476
Ne ziddu'dan ne de rapid'den 2 saat uğraşmama rağmen indiremiyorum. Allah rızası için yok mu başka link ekleyebilecek değerli bir arkadaşım?

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,865
5,122
Mehmet Ali, dostum speedshare.com'u bir dene gerçekten çok güzel.Eğer linklerde bir silme filan yaşamazsam bütün doyaları buraya tekrar upload edeceğim.
Ayrıca bu muhteşem paylaşım içinde çok teşekkürler.
Esen kal.

Esin Mert

Kıdemli Üye
24 Tem 2009
244
183
Ziddu ile ben de yaklaşık 1,5 saatte indirebildim. Ama eklediğin linkler için çok teşekkürler kinowa. Senin de Mehmet Ali'nin de ellerinize sağlık...

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,426
307,476
Bu siteyi ve ilgililerini işte bu yüzden seviyor, sayıyor ve takdir ediyorum.; link diyoruz ilgileniliyor, alternatif link diyoruz, iki tane birden ekleniyor, liste diyoruz, anında liste hazırlanıyor vs., daha ne olsun... Allah razı olsun, başka ne diyeyim...

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,682
Deliler Köyü
Bu siteyi ve ilgililerini işte bu yüzden seviyor, sayıyor ve takdir ediyorum.; link diyoruz ilgileniliyor, alternatif link diyoruz, iki tane birden ekleniyor, liste diyoruz, anında liste hazırlanıyor vs., daha ne olsun... Allah razı olsun, başka ne diyeyim...

valla doğrusunu söylemek gerekirse, bende böyle bir site görmedim, belkide onun için çabuk adapte oldum buraya, şimdiye dek biri kendimin olmak üzere iki forumda aktif olarak paylaşımlarda bulundum, ikiside insanların bencil ve hırpani tavırları yüzünden kapandı, tam ümidi kesmişken bilginin paylaşıldıkça güzel olduğunu bilen insanların arasında olmak ve kendini bir yere ait hissedebilmek çok güzel, başta bu ortamı yaratan yetkililere ve paylaşımlarını esirgemeyen tüm dostlara teşekkürler...

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,698
4,985
Çok sağol indirmeyi başaramamıştım ama unutmuşum sanırım şimdi indirdim çok sağol emeklerin için.