Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline koluna sağlık azizim.Bende megaupload ı denedim geçici olarak bulunmuyor yazıyor mediadan indirdim rapid zaten 2 dakika uyarısı verip duruyo ondan bişey indiremiyorum.Çok sağol kardeşim.
bence bu aralar rapidden vazgecsek daha iyi olur gibi gözüküyor.. üstelik rapidin insanlar parasiz indirmesin diye elinden geldigini yapdigini düsünürsek zaten prensip olarak hic bir rapid linkini paylasmamak gerekiyor(Bence) .. mediafireden 45 saniyede indirdim 70 mb lik dosyayi.. basda sevgili mehmet olmak üzere emegi gecen tüm dostlara binlerce tesekkürler.
Bu günlerde bir Zagor fırtınasıdır gidiyor, seri içinde epey yol katettik.Ellerine sağlık dostum .Kopuk linklerle uğraşmaktan fırsat bulupta iletileri kontrol edebilsem daha erken yazardım.
Emeğin için teşekkürler.
Mehmet Ali çok sağol Dostum.Ama malesef filtreden dolayı iş yerinde çocuklardan dolayıda evde rahat rahat nete giremediğim için bu güzel paylaşımlarını/zı ancak farkedebiliyorum.Çok sağol ellerine emeklerine sağlık.