Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapakta, küçücük sol elinde balta (!) sağ elinde dapança tutan, Murat soydan-İzzet Günay kırması bir Zagor ve detayları Aslan Şükür adına yakışır, ok atmaya çalışan bir kızılderili var. Ancak benim sorunum başka; maceraya adını veren şahsın adını okuyamadım...
Neyse, içinde farklı bir yazıyla, okunabilir şekilde geçiyordur eminim...
Bu macera lal klasikde de yayınlanmıştı.Açıkçası bana biraz fazla fantastik gelmişti.Ama 200 sayfalık cildi tarayan ertuğrula bir teşekkür etmezsem çatlarım.Çok sağol azizim.
Zagor'un hafızalarda yer eden fantastik ve güzel bir macerası...
Değerli kardeşimin emeğini ve sevgisini kattığı bu kitabı tekrar okumanın,
ilk okunduğu gün keyfinde olacağını düşünüyorum.
Teşekkür ediyor, saygılarımı iletiyorum.
Kapakta kızılderilinin yay tutan elinde bir acayiplik var gibigelmedi mi size de? İşaret parmağı sonradan eklenmiş de, parmak sayısı 6'ya çıkınca orta parmak yok edilmiş gibi. Mizansendeki hatayı daha net görebilmek için bir nesneyi kapakta çizildiği gibi kavramayı denemek de fena fikir değil hani...
Hem Zagor hem de gevezelik fırsatı için teşekkürler Ertuğrul...
Sen yenisin galiba?
Tamamen acemi işi gibime geliyor?
Neyse indirip bi bakayım ona göre notunu veririm beğenmezsem sıfırı basarım söylemedi deme!
Neyse böyle acemilere baştan set çıkcan testiyi kırmadan derler hani...
Bir ara görüşürüz olmadı