Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi 053c

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,663
77,365
Karagümrük
c9g38mu3faxjnakw3.jpg

Aşağıdaki linkten indirip keyifle okuyabilirsiniz, bir teşekkürü çok görmeyin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

okan1964

Onursal Üye
27 Ağu 2012
689
941
İlk teşekkür benden olsun . Uzun zamandır bekliyordum. Ellerine kollarına sağlık...

akyıldız

Süper Üye
15 Nis 2010
1,810
2,799
çöok teşekkürler Nisanyağmuru , Umarım bundan sonra bu kadar uzun ara vermezsin.

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,140
20,820
nisan yağmuru;
birbirinden güzel taramalarınızla foruma ayrı
bir zevk veriyorsunuz.çok teşekkür ederim.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
303,299
Zagor'un içinde bulunduğu ümitsiz durum, yüz ifadesine de yansımış.
Bununla birlikte biliyoruz ki, her çizgi roman kahramanı gibi Zagor da ölümsüzdür
ve bu durumdan da bir şekilde kurtulacaktır.
Emekleriniz için teşekkür ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla...

Moderatör tarafında düzenlendi:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,886
140,717
Değerli dostum,taraması zor olan bu kitaplar, teşekkürü fazlasıyla hak ediyor.
Emek dolu paylaşımların için teşekkür ederim.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,086
37,163
İstanbul
Zagor'un yeri hep ayrı olmuştur benim için. Sevdiğim birkaç İtalyan çizgi romanından birisidir Zagor. Sevgili nisanyagmuru, Aralık'ın bu ilk gününde, yağmurlu ilk gününde kaldığı yerden devam etti Zagor yağmuruna.

Teşekkürler, sevgili dostum.

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,663
77,365
Karagümrük
Cizgi roman dostu sevgili kardeşlerim

Bugun yukleme yaptiktan sonra linkin cok kisa bir sure sonra
kullanilamaz hale geldigini gordum. Daha once hic bu kadar
kötüsü olmamisti. Sizden ricam :

1.boyle problemleri yasamayacaginiz yukleme siteleri hakkinda bilgi vermeniz. Mediafire' ı biliyorum fakat yuklemesi cok uzun sure istiyor, bu nedenle rapidshare' e yukluyordum. Bugunku olaydan sonra rapidshare'i kullanmak istemiyorum.

2.Yukleme sitelerine hizli bir sekilde yükleme yapmanin kolay bir yolu var mi ?
Bu sorunlari aşabilirsem daha sık paylasimlarda bulunmak ve ölü linklerin onarilmasina katkida bulunmak istiyorum.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,372
3,565
Midgard
Cizgi roman dostu sevgili kardeşlerim

Bugun yukleme yaptiktan sonra linkin cok kisa bir sure sonra
kullanilamaz hale geldigini gordum. Daha once hic bu kadar
kötüsü olmamisti. Sizden ricam :

1.boyle problemleri yasamayacaginiz yukleme siteleri hakkinda bilgi vermeniz. Mediafire' ı biliyorum fakat yuklemesi cok uzun sure istiyor, bu nedenle rapidshare' e yukluyordum. Bugunku olaydan sonra rapidshare'i kullanmak istemiyorum.

2.Yukleme sitelerine hizli bir sekilde yükleme yapmanin kolay bir yolu var mi ?
Bu sorunlari aşabilirsem daha sık paylasimlarda bulunmak ve ölü linklerin onarilmasina katkida bulunmak istiyorum.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Hocam bende mediafire kullanıyorum. Evet yüklemesi uzun sürüyor ama hem indirenler için hemde aynı linki tekrar tekrar yüklememek için birebir. Dosya.tc kullananlar var ve memnunlar anladığım kadarıyla. Boxca'da pek sorun çıkarmıyor sanırım. Ama siz siz olun filefactory,fileserve,uploaded.net kullanmayın. Resmen eziyet :)

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,128
Kastamonu
Değerli kardeşim verdiğiniz emek için çok teşekkür ediyorum. Elinize, gözünüze sağlık.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,129
77,283
hiçbiryerde :)
böyle güzel bir kitap alınır da
hiç teşekkür edilmez mi?
sağolun varolun efendim.
bir zen atasözü der ki,
ama yok söylemeyeyim, yeri değil şimdi!...

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,086
37,163
İstanbul
Sevgili nisan yağmuru, rapidshare en azından bu dönem için ölmüş durumda. Paralı üyeliğiniz yoksa izin verilen veri trafiği limiti çok düşük. Linklerin kısa süre içerisinde, senin başına geldiği gibi aynı gün içerisinde ölmesi çok olası.

Dosya.tc'nin çok güvenilir olduğundan emin değilim. Kullanan ve memnun olan dostlarımız var ama kişisel deneyimim pek parlak değil. Dosya.tc'ye yüklenmiş ve artık kırık olan çok sayıda linki yenilemek durumunda kaldım.

Her şeye rağmen hala en kullanışlı platformun mediafire olduğunu düşünüyorum.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,001
22,541
Sarıyer
Çiko ve Trampy'li 2. macera "Çiko Hayalet" bu ikilinin bir araya geldiği her macera gibi bir dümenle başlıyor ama bu dümenin sonunda Çiko bu sefer bir adamdan dayak yemiyor veya kovalanmıyor...

Hotfile, linkleri silmemesi açısından rapidshare den daha güvenilir ama dosya isimlerine dikkat etmek lazım, sanırım orjinal dosya isimleri illegal bulunup silinebiliyor.

Teşekkürler.

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,780
4,482
Kocaman bir teşekkür de benden olsun sevgili nisan yağmuru..