Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi 040c - Smirnoff'un Kalesi

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,001
22,541
Sarıyer
Değerli dostum, tarama ve paylaşım için teşekkürler. Smirnoff kalesi ismi de insanda hoş çağırışımlar yaptırıyor, bayram sonrası için bir plan yapsak hiç fena olmaz.

duvarsürüngeni

Aktif Üye
28 Ağu 2011
450
1,072
Teşekkürler elimde bulunduğu için indirmeyeceğim :) Ancak şu ''Scanned by timer'' olayı pek hoşuma gitmedi.Nedeni üstüne bir şey yapıştırmış olmanız.Bir dergi-kitap olsun üzerirne çıkardığın zaman zarar verecek şeyler kesinlikle konulmamalıdır diye düşünüyorum ben. :) Paylaşımınız için tekrar teşekkürler.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,747
44,819
denize sıfır
eleman yarım salto üzerine kafa üstü toprak zemin çalışması yapıyor gibi..:Ğsıhhati açısından zararlı bir durum.:d
keyifle okuyacağım muhterem çok teşekkürler.:)

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,805
2,651
metu
Ne güzel ne güzel,bu çizgi romanın burada paylaşılması benim için büyük şans ,olmasa adeta bulma ihtimalim yok gibi.Teşekkürler timed.

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,760
Sn cubitus ,
Kapak üzerine tarayanın isminin konması konusunda daha evvel de uyarılar olmuştu değerli forum üyelerimiz tarafından .
Cildin içerisini açarsanız temiz kapağın orada olduğunu görecektiniz.
Ayrıca nikim timer değil "timed" dir.
Bilgilerinize...

sinerji

Kıdemli Üye
7 Ağu 2010
171
455
EGE
değerli üstadım,bu nadide eserleri bizlere ulaştırdığın için gönül dolusu teşekkürler.zagor un maceraları hiç bitmez umarım bizde keyifle okuruz.saygılar.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,312
4,595
Sevgili Timed kardeşim çok teşekkür ederim.Bu cildi şöyle arkama yaslanıp,bilgisayarımı da kucağıma alıp büyük bir zevkle okuyacağım,Allah(C:C) sizden razı olsun,hoşçakalın.

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,780
4,482
Bu koca koca ciltleri taramak gerçekten yürek ister.. o yüzden hem elinize hem yüreginize saglık..sagolun :)