Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi 040c - Smirnoff'un Kalesi
Değerli dostum, tarama ve paylaşım için teşekkürler. Smirnoff kalesi ismi de insanda hoş çağırışımlar yaptırıyor, bayram sonrası için bir plan yapsak hiç fena olmaz.
Teşekkürler elimde bulunduğu için indirmeyeceğim Ancak şu ''Scanned by timer'' olayı pek hoşuma gitmedi.Nedeni üstüne bir şey yapıştırmış olmanız.Bir dergi-kitap olsun üzerirne çıkardığın zaman zarar verecek şeyler kesinlikle konulmamalıdır diye düşünüyorum ben. Paylaşımınız için tekrar teşekkürler.
eleman yarım salto üzerine kafa üstü toprak zemin çalışması yapıyor gibi..:Ğsıhhati açısından zararlı bir durum.:d
keyifle okuyacağım muhterem çok teşekkürler.
Sn cubitus ,
Kapak üzerine tarayanın isminin konması konusunda daha evvel de uyarılar olmuştu değerli forum üyelerimiz tarafından .
Cildin içerisini açarsanız temiz kapağın orada olduğunu görecektiniz.
Ayrıca nikim timer değil "timed" dir.
Bilgilerinize...
değerli üstadım,bu nadide eserleri bizlere ulaştırdığın için gönül dolusu teşekkürler.zagor un maceraları hiç bitmez umarım bizde keyifle okuruz.saygılar.
Sevgili Timed kardeşim çok teşekkür ederim.Bu cildi şöyle arkama yaslanıp,bilgisayarımı da kucağıma alıp büyük bir zevkle okuyacağım,Allah(C:C) sizden razı olsun,hoşçakalın.