Yuki Derlemesi - Altanbey Kulübü

bariskaracasu

Yeni Üye
2 Eyl 2013
16
48
herkese merhaba

yuki'de çıkan fethi öngören'in "altanbey kulübü"nü derledim, ancak 30. sayı eksik. yine de buraya iliştiriyorum.

Macera Adı: Altanbey Kulübü – İsveç Maçı
Yazıp Çizen: Ferit Öngören
Dergi: Yuki
Sayı: 23-37
Başlangıç Tarihi: 4 Mayıs 1965
Bitiş Tarihi: 10 Ağustos 1965
Safya Sayısı: Her sayıda 2 sayfa, son hafta tek sayfa

elinde 30. sayı olan varsa, o iki sayfayı bana iletebilirse onları da eklerim tam macera olur...

muhabbet baki

barış k.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
200
denizci
Ellerine sağlık üstadım, mükemmel bir çalışma, her ne olursa olsun, Yuki içeriği; her kare benim için çok çok kıymetli, bu arada; benden duymuş olma ama; sadece 30. sayı değil, tüm eksik sayılarımız geliyor :D Yuki derlemeler için de bir iyilik düşünüyorsan; ne mutlu olurduk bir bilsen üstadım :d çok sağol :)

cowpiqf4u9lp81rjm.jpg

bariskaracasu

Yeni Üye
2 Eyl 2013
16
48
hocam sana daha önce mesaj atmaya çalıştım, beceremedim... niyetinden haberdarım, zaten bu başlığı da görür yanıt verirsin diyerek açmış idim :D
koyduğunuz sayfa 31. sayıdan, 30'u alsam pek sevinirim...
derlemeler için söz veremem, zira oldukça sınırlı ve özelleşmiş bir ilgim var: furbol çizgi romanları.

yuki'de bir de sahaların kaplanı var bildiğim, onu da seve seve derlerim.
muhabbet baki
barış k.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
200
denizci
hocam sana daha önce mesaj atmaya çalıştım, beceremedim... niyetinden haberdarım, zaten bu başlığı da görür yanıt verirsin diyerek açmış idim :D
koyduğunuz sayfa 31. sayıdan, 30'u alsam pek sevinirim...
derlemeler için söz veremem, zira oldukça sınırlı ve özelleşmiş bir ilgim var: furbol çizgi romanları.

yuki'de bir de sahaların kaplanı var bildiğim, onu da seve seve derlerim.
muhabbet baki
barış k.

Ancak 1 - 2 ay içerisinde gelebilecek üstadım, ama hiç merak etmeyin; ben bağlara girdim :4: şarap yapmadan asla çıkmam :d 9 ve 11 önce idi, bu durumda 30’u öne almaya çalışalım, linke tıkladım; çok güzel bir site, başarılar dilerim :) demek siz de futbolla ilgilisiniz, e biz de toplu bilet aldık üstadım :D

coyniar58nn09jovm.jpg

bariskaracasu

Yeni Üye
2 Eyl 2013
16
48
yok hocam sen elini korkak alıştırma :D 9 ve 11'i de ihmal etme, oradan da çekeceklerim var...
kombineye de sahip çık, diğer taraf fena sıkıcı diyoralr ;)
barış k.