farubi
Aktif Üye
- 20 Eki 2009
- 316
- 5,205
Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler. Bende de 1979, 1980, 1981 ve 1982 yıllarının tamamı var. O dönemde çıkmış muhteşem bir dergidir. Okuması kolay ve zevklidir.
O zaman o yılların sayılarını da sizden rica ediyoruz, sayın İkarus75... Şimdi katkı zamanı diyoruz ve iyi taramalar bekliyoruz sizden, kolay ve zevkli okumalar bizden olsun .
Üstadım şayet sizin için bir mahzuru yoksa, Murtaza ağabey arzu eden üyelerimizin kendisine emanet olarak taranması için gönderdikleri dergileri tarayıp, aldığı şekilde sahiplerine iade ediyor. Hani olur da özellikle taranmasını istediğiniz dergi ya da dergiler olursa diye sizi bilgilendirmek istedim.Bilmediğim yerden sordunuz soruyu. İnanın çok isterdim ama tarama konusunda neredeyse hiç bir şey bilmiyorum. Yoksa hiç şüpheniz olmasın hepsini tarayıp bu forumda değerli arkadaşlarla paylaşmaktan onur duyardım.