Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustanın Diyar dostlarına mesajı.
Posta Arabasındaki çalışması ve imzalı hediyesi.
Dün güzel gündü,sohbet doluydu.
Resimler cemil tarafından yüklenecek.
Selamlar,sevgiler.
Evet dünya çapında bir Usta ile tanışmak çizgilerin elinde canlanmasını izlemek ve çizgilerini okuyup isimlerini duyduğumuz dünya çizerleri ile ilgili anılarını dinlemek çok hoştu.
Kinova özel sayısının da çizeri olan Sayın Yıldırım ÖRER bu kitap ile ilgili bilgiler de verdi. O açıklamaları anlatmayı ustaya bırakalım.
Bu arada Zeki'nin ilk sayfasını yayınladığı Yıldırım Örer ustaya ait "Fazla Merak" adlı kısa öykü Sayın Fuat AKTÜRE'nin yayınladığı ilk sayısı çıkan "Posta Arabası" adlı fanzinden alınmıştır.
1001ROMAN kitabevi sahibi sayın Aktüre mükemmel bir dergi oluşturmuş, elinize alınca bırakamıyorsunuz. Kapak sayın Yıldırım ÖRER ustaya ait. Çizgi romanseverlerin başucu dergisi olacak gibi... Başarılar diliyorum.
Çok güzel bir akşam oldu. Çizgi Diyarımız adına,
Türkiye'deki çizgi roman adına güzel gelişmelerin
yaşanması için atılan adımlardan biri oldu. Neler
yapılabileceğinin konuşulucağı küçük bir buluşmaydı.
Umarız bundan sonra daha geniş kapsamlı, geniş
kitlelere ulaşabilecek buluşmalar gerçekleştiririz.
Yıldırım Örer ile tanışmak benim için çok güzel deneyimlerden
biri oldu. Yine hoşsohbet, bilgili, güleryüzlü, derya-deniz
hikayeleriyle onu hiç bırakmak istemezdik ama tekrar
buluşacağız, buluşturacağız diye umuyorum
Yoğun bir günümdeyim ama buyrun efendim hazırlayabildiğim enstantanelere:
Çok güzel bir toplantı oldu. Yıldırım Örer üstadın sohbeti kendini dinletiyor.
Sabaha kadar sürse kimsenin gıkı çıkmazdı, dinlerdi. Zor ayrıldık zaten.
Gerçekten de rüya gibi bir buluşma oldu
Yıldırm Örer gibi dünya çapında bir üstadla bir kaç saat birlikte doyumsuz güzellikte sohbetin cüzü olduk
Aklınıza gelen yaşayan tüm fumetti çizerlerinin çok yakın dostu ve onlarla ilgili anektodlar, anılar gezindi durdu üstadın ağzından; gıptayla dinledik ve Teks başta olmak üzere Mister No, Martin Mystere, dampyr, Julia, Zagor çizerleriyle birebir, ilk elden ilginç özelliklerini öğrendik
Yıldırım Örer, dünyaca ünlü bir çizer olmasının yanında bizler gibi ve küçük yaşlardan beri çizgi roman okuru, severi, tutkunu
Çizgi Diyarı için övgü dolu sözlerini yazıyla da ve hemen orada canlı yayında izleyip hayran olduğumuz çizgisi Çizgi Diyarı'nın karargahında paha biçilmez bir mücevher olarak muhafaza edilmek üzere karargah komutanına tevdi edildi
Bu, tüm Çizgi Diyarı üyelerinin ortak başarısı, ortak övüncüdür
Sevgili savok üstadımın paylaştığı Kinova kapağına dikkat ediniz
Maceranın yazarı olarak lanse edilen ERMES SENZO kim biliyor musunuz?
O da Yıldırım Örer'dir
Hem yazdığı, hem de çizdiği Kinova'nın bu " son orijinal macerası " bir Türk sanatçısının eseridir. Yayınevinin izlediği politika gereğince yazar ve çizerin aynı olmaması gerektiğinden yazar adı hayali bir yabancı kişi olarak lanse edilmiştir
Keşke bu toplantılarımız baştan sona video kaydı ile kayıt altına alınabilse ve tüm çizgi roman severler bunları defalarca izleyebilse
Sevgili Enver Gelir dostumuz facebook'ta dünkü toplantıda çektiği fotoğrafları paylaşmış, ben de buraya aktarıyorum. Kendisine ilgisi ve katkıları için çok teşekkür ediyorum.