Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi Sayı 120 Ölüm Pusuda
Çizgi Diyarı'nı var eden en önemli isimlerden birisi Mehmet Ali Hocam. Her ne kadar üye olma tarihlerimiz birbirine yakın olsa da (üye numaralarına bakarsak aradaki fark muhtemelen birkaç gündür en fazla ) ben en azından bir süreliğine sessiz bir tüketici olmayı seçerken o ilk günden bu yana hep üretmeyi seçti. Beş yılı aşkın bir süredir hocamın sayısız çalışmasını okuma şansına sahip olduk. Arşivlerimizin en müstesna köşelerinden birisi onun eserleriyle dolu.
İnternet erişimimdeki kısıtlar nedeniyle şu an itibariyla kitabı indiremiyorum. Ama her zamanki gibi mükemmel bir çalışmanın ürünü olduğunu biliyorum. Mümkün olur olmaz keyifle okuyacağım.
Burası ne kadar muhteşem, güzel bir yer.
Sevgili Mehmetali; Forumun köşe taşlarından, bugüne kadar yüzlerce kitap taramış, düzenlemiş,
paylaşmış ve hala heyecanını kaybetmemiş, ilk günkü gibi paylaşıma devam ediyor.
İyi ki buradayım, sizlerleyim. En içten teşekkürlerimle.
Güzel paylaşımınız için teşekkürler...
Diğer arkadaşların da belirttiği gibi,
70 - 73 - 76 - 79 - 82 olmak üzere 5 sayfalık
eksiklik giderilirse çok daha iyi olur.
Her Zagor paylaşımında mutluluktan uçuyorum dersem inanın abartılı olmaz.Zagor ve Teks benim için olmazsa olmazlar.
Sevgili kardeşim çok çok teşekkürler ederim ellerin dert görmesin,sevgiler ve saygılar sunuyorum,akşamın hayırlı olsun.