Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi Sayı 097 Doğudan Gelen Adam
bir solukta okudum
atlamışım bu sayıyı
bir film akıcılığında
pırıl pırıl bir tarama ve çok güzel çizgiler.
Drunky Duck bile var..
Zagor'da araya giren bu tipleri çok severim.
Bir mektup getiriyor ve bir hafta bekliyor
Emek verenleri, gönül koyanları ve tüm dostları sevgi ile selamlıyorum.
Teşekkürler.
"Mehmet Ali" ve "tafamus" kardeşlerimin ortak çalışması olduğu anlaşılan bu harika paylaşım için teşekkürlerimi sunuyorum.
Sağ olsunlar, var olsunlar.
Sevgi ve saygılarla...
Sevgili komando57, güncel olmayan konuları yeniden gündeme getirelim ama bunları biraz sınırlayalım lütfen.
Son konuların yer aldığı 50'lik liste forumun vitrini. Çalışma prensibi de basit; son mesaj en üstte yer alıyor. Konular 50'lik listeden düşerse de ancak çok ilgilisi arama yaparak istediği konuya ulaşabiliyor. Ama vitrin, konular herkesin gözüne çarpsın diye hazırlandı.
Biz bu vitrinde mümkün olduğunca güncel konuların yer almasını istiyoruz. Ancak böyle olursa dostlarımızın güncel paylaşımları tüm üyelerden gerekli ilgiyi görebilir. Ama geçmiş konulara üstelik arka arkaya pek çok mesaj yazılırsa liste hızla aşağıya kayar. Senin bilmeden yaptığın bu oldu. Elbette eski konulara dair de mesaj yazmak mümkün. Ama bunları birkaç tane ile sınırlamak yerinde olacaktır.