Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi Sayı 155 Gömülmüş Dehşet
Teşekkürler, dehşet gömülü de olsa gömülmemiş de Zagor'un baltasından nasibini alır. Nice Vampir, Kurt adam, yaratık, uzaylı o baltanın tadına bakmıştır
Bu tür maceralara bayılıyorum.Evrenin gizli saklı kalmış bir köşesinden gelen virüs dünyanın başına bela olmaya hazırlanırken,karşısında asıl belayı buluyor.Film tadında kısaca.
Teşekkür ediyorum üstadım...
Fantastikmi yoksa klasikmi ? Ben klasik maceralardan yanayım ama tabiki bazı fantastik seriler de çok iyiyiydi.Zagorun iyisi kötüsü olmaz Zagor bir efsanedir hep öyle kalacak.Bu güzel paylaşım için bir kez daha teşekkürler sayın nisan yağmuru.
Zagor'un doğa üstü maceralarını ben de beğenmiyorum. Kiki manituyla buluşmaları, vampiri, kurt adamı, zombisi, uzaylısı, alternatif evren falan işin gerçeklik boyutunu bozuyor. Zagor normalde kızılderilerle beyazlar arasında köprü kuran, iyilerin yanında olan, dostlarının yardımına koşan bir kahramanken; bir anda hayaletiydi, druid rahibiydi, vampiriydi, dişi vampiriydi 1800 lü yılların havasından tamamen uzaklaştırıyor okuyucuyu.
Değerli diyardaş, Sn. blekswing,
Paylaşan arkadaşların beklediğinden değil ama yine de kuru da olsa bir teşekkür, yaşadığımız çevreye bir çiçekte sizin dikmeniz gibi hissettirecektir, lütfen çok görmeyiniz.
İndirmek için link üzerinde sağ klik "yeni pencerede aç" yapınız ("yeni sekme" değil ) sayfa açıldıktan sonra indirme başlamazsa sayfayı "yenile" yapınız. Bu durum indirme yapılan sunucudan kaynaklanmaktadır.
İyi bayramlar, iyi tatiller