Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Yumurcak Şilliler Yayınevi Haftalık Mecmua Sayı 017
Saygıdeğer hocama verdiği emekler için teşekkür ederim.. Aslında aramızda görmeyi de çok isterdim.. Artık ne olursan ol gel mesajına uymak gerekecek.. Saygılarımla..
Çeviride aslından uzaklaşarak, resimlere Yeşilçam komedi filmlerine uygun diyalog uydurmanın iyi örnekleri de var. Hatta iyi örnekleri aslından daha hoş olabiliyor.
Gordon Baytekin örneklerinde isyan derecesinde tepkime sebep olan örnekler yanında komedi tarzı böyle çizgi romanlarda hoş görülü ve eğlenceli buluyorum. İyi ki öyle yapmışlar dediğim de oluyor.
Viking'i İngilizcede çoğul yapan "s" in, Tükçeleştirmede atılmayarak Vikingsler olarak çevrilmiş.
Çevirmenin İngilizcesi benimkinden de kötüymüş, ama resimlere diyalog yakıştırma yeteneği benden fazla
Yeni Yumurcak sıralı listesi de düzeltilmiş bu arada.
Bu kapakların inanılmaz bir cazibesi var benim kuşağımdakiler için, çocukluğumuzun unutulmuş mutlu günlerini canlı olarak, gözümüzün önüne öylesine canlı olarak bir kez daha getiriyorlar ki,
Bu ne hızdır hocam
Daha diğerini sinderemedik
Olsun,hızın kesilmesin hocam,Allah nazardan korusun,devam
Paylaşım ve emeğiniz için teşekkür ederim.
Kitaplardaki temizleme kalitesi süper,nokta lekeler bile temizlenmiş.
Çok emek veridiği her halinden belli.