Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah, ABD'nin yeni demokrasi ihracı yapamayacağı yıllara bizi ulaştırması temennisi ile,
Tüm dergi yönetim ve üyelerine mutlu, hayırlı nice yıllar:79:
2011 yılının sağlık, mutluluk, huzur, birlik ve beraberlik getirmesi dileğiyle tüm çizgi diyarı ailesinin yeni yılını kutlar, mutlu yıllar dilerim... Sorunlardan uzak, gönül rahatlığıyla bol bol çizgi roman okuyabileceğiniz bir yıl olması temennisiyle... sevgiler... :62:
"Bu yıl hiç gün ışığı ile uyandınız mı?
Kaç kez güneşin doğuşunu izlediniz?
Bir neden yokken kaç kişiye hediye aldınız?
Kaç sabah yolda bir kediyi okşadınız?
Bu yıl yeni doğmuş bir bebek parmağınızı sıkıca tuttu mu hiç?
Ve siz onu hiç kokladınız mı?
Kaç kez kuşlara yem attınız?
Bu yıl kaç kez gökkuşağı gördünüz?
Bir çiçeği dalındayken kokladınız mı?
Çimlere uzandığınız oldu mu?
Yayılın çimenlerin üzerine!
Acele edin!
Er veya geç,
Çimenler yayılacak üzerinize!"
Jacques Prevert
Benim yeni yıl temennilerim de bunlar.
Umarım daha iyi ve insanca bir yeni yıl yaşarız.
Saygı ve sevgilerimle.
paylaşımda bulunan "güzel insanlara" teşekkürler..yeni yılda bizde katkılarımıza başlayacağız hayırlısıyla..yeni yılda bol çizgi romanlı ve kitaplı ve tabi ki, illaki bol paylaşımlı günler ..sağlıklı ve mutlu kalın..
Sadece dostların yeni yıllarını kutlamak için bağlandım, süslü laflar edilmiş yeni yıl mesajları hiç ilgimi çekmez, mail adresime gelen copy-paste mesajları okumam bile ama sevgili Savok'un yeni yıl için yazdığı şiir gönlümde bir yerleri kıpırdattı, sağolsun. Yaşadığımızı hissetmemiz gerek zaman zaman. Tüm dostlara yaşama sevinci dolu yıllar diliyorum, sağlıcakla kalın.