Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 097 Avcılar
Zamanı geldi demek, Sümer ve Mezopotamya'dan günümüz Anadolu'suna uzanan efsanelerden esinlenerek yazılmış bir macera okuyacağız sayende. Pazartesim kötü geçmişti, şimdi moralim yerine geldi. Ellerine sağlık sevgili dostum, çok teşekkür ederim.
Sırf kalabalık olsalar iyi, bir de arkadan saldırıyor hainler...Ama zaten hainler hep arkadan saldırır ya neyse...
İşin aslı son bir kaç sayıdır Büyülü Rüzgar albümleri çizimleri açısından beni kendinden soğutmak üzere olduğundan Fumetti dünyasında yeni arayışlar içindeyim. Martin Mystere hiç okumadım, okusam mı diye düşünüyorum...Henüz karar veremiyorum...:S
En iyisi bir kaç sayı daha bekleyip kararımı vermek. Her halukarda Mehmet Ali arkadaşımıza teşekkürümü bırakırken, İzmir'in güneşi üstünden eksik olmasın diyorum.
Bazen düşündüklerimi söze geçiremem
dostlar yetişir
sevgili Baykuş'un büyülü rüzgar çizimleri ile ilgili düşünceleri
sanki bende aynısını düşünmüştüm gibi
Ama martin her zaman iyidir
Ya da ben severim de kusurunu görmem
Daha önce ben nasıl söyleyemedim..
Evet, izmir'in güneşi üzerinden eksik olmasın
Hakkını yememek lazım güzel laf..
Ama söyletene bakmak lazım..
Sağol sevgili öğretmenim.
Saygılarımla..
Martin Mystere'yi burada tanıdım ve sevdim, bu çizgiroman sayesinde kafamda gizem mizem kalmıyor. Hayali de olsa son derece mantıklı çözümlerle yaklaşıyor olaya. Bunu sağlayan sayın Mehmet Ali'ye sonsuz teşekkürler ediyorum.