Yeni eklenen çalışma uyarıları

yexer

Yeni Üye
19 Mar 2012
74
35
İzmir
Selamlar, bir iki haftadır kullanıyorum siteyi oldukça başarılı.

Teknik olarak ne yapabilirsiniz bilemiyorum ama siteye yeni yüklenmiş çalışmaları eklenme sırana göre sıralayacak bir özellik eklenebilirmi ?

Ana sayfada son yorumlar-çeviri balonlama gibi bölümler mevcut ama o bölümde eski bir konuya mesaj atıncada en öne çıkıyor. Başlarda sitede gezinirken bütün konulara baktığımdan çok sorun yaşamadım ama bazen yeni bir çalışmaları gözden kaçırdığımı farkettim.Hem yeni çalışmalar gözden kaçma ihtimali azalır.

Bu arada belki bu sitenin bazı fonksiyonlarını bilmediğimden dolayı benim yaşadığım bir sorun da olabilir öyle ise yardımcı olursanız sevinirim.

gruznan

Çeviri & Balonlama
20 Eki 2011
251
914
evet...aynı sorunu bende yaşıyorum...genelde son konular listesinden siteyi takip ediyorum...ama son zamanlarda ya hiç mesaj atılmaz oldu ya da mesajlar listeye çıkmıyor...ana sayfa linkinin yanındaki son konular geldi de biraz daha kullanışlı oldu...onda da bir sürü yasaklı sayfa var...kırık link bildirimleri falan...

ama yinede son zamanlarda bir durgunluk var gibi sitede :(

bilmem bana mı öyle geliyor...

enger66

Onursal Üye
26 Eyl 2010
1,037
3,354
Sizlere hak veriyorum arkadaşlar... Yeni açılan konular gereksiz cevaplarla üstüste açılan eskimiş konular yüzünden boğulup gidlyor... Misal dün açtığım konu gümbürtüye gitti, ilk yüzde bile değil... Durgunluğun sebebi de biraz budur...:/

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,418
27,603
İstanbul
Arkadaşlar mesaj yazılan eski konuların öne çıkması konusu sitenin başlangıcından beri var olan bir durum. Son konular butonu bu durumu nispeten çözdü.
Sitedeki durgunluk için pencereden dışarı bakmak yeterli. Soğuk havalarda evde hapis kalan insanlar havaların ısınması ile artık kendini dışarı atacak planlar yapıyor. Yazın daha durgun bile geçebilir.
Ama benim hiç endişem yok. Sitemiz yeni paylaşımlarla tam gaz ilerliyor.

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,004
11,348
Selamlar, bir iki haftadır kullanıyorum siteyi oldukça başarılı.

Teknik olarak ne yapabilirsiniz bilemiyorum ama siteye yeni yüklenmiş çalışmaları eklenme sırana göre sıralayacak bir özellik eklenebilirmi ?

Ana sayfada son yorumlar-çeviri balonlama gibi bölümler mevcut ama o bölümde eski bir konuya mesaj atıncada en öne çıkıyor. Başlarda sitede gezinirken bütün konulara baktığımdan çok sorun yaşamadım ama bazen yeni bir çalışmaları gözden kaçırdığımı farkettim.Hem yeni çalışmalar gözden kaçma ihtimali azalır.

Bu arada belki bu sitenin bazı fonksiyonlarını bilmediğimden dolayı benim yaşadığım bir sorun da olabilir öyle ise yardımcı olursanız sevinirim.

Son Konular - Çizgiroman Diyarı

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,004
11,348
evet...aynı sorunu bende yaşıyorum...genelde son konular listesinden siteyi takip ediyorum...ama son zamanlarda ya hiç mesaj atılmaz oldu ya da mesajlar listeye çıkmıyor...ana sayfa linkinin yanındaki son konular geldi de biraz daha kullanışlı oldu...onda da bir sürü yasaklı sayfa var...kırık link bildirimleri falan...

ama yinede son zamanlarda bir durgunluk var gibi sitede :(

bilmem bana mı öyle geliyor...

Durgunluğu bahar rehavetine bağlıyalım dostum.
Paylaşılacak eserler bitmedikçe forum evelallah baki. Çeviri ve balonlama işini titizlikle halleden siz dostlardan ne haberler var aslında, o önemli.

yexer

Yeni Üye
19 Mar 2012
74
35
İzmir
Evet anasayfanın üstündeki son konular bölümü gibi ama oraya normal mesajlaşmalar da geliyor reportlarda gidiyor yine karışıyor. Benim bahsettiğim sadece yapılan çalışmaların listelendiği bir bölüm. Son konular bölümünün filtrelenmiş hali diyebilirim. Bütün forum içindeki son konular değilde -çeviri- balonlama- bölümünün son konuları veya yabancı dilde ÇR lar bölümünün son konuları Conan son konuları gibi.

Dediğim gibi teknik olarak ne kadar yapılabilir bilemiyorum ama ayrı ayrı her başlığı kontrol etmek , yapılan çalışmaların gözden kaçmasını engellemek için oldukça rahatlatıcı olur gibi geliyor.

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
989
Son konuları beğenmiyorlar :). Biz onu buluncaya kadar göbeğimiz çatladığını hatırlıyorum. Bakın eskiden ne yapıyorduk.

Bu gün yeni açılmış konuları görebilmek için bir yöntem varmı, ben bulamadım. (yeni mesajlar değil, orada eski konulara verilen cevaplarda yer alıyor) Bir kardeşimizin açtığı yeni konuyu görebilmek için tüm forumu gezmek gerekiyor. Hatta forumda çok eski arkadaşların bile 2010 yılında açılmış bir konuya "bu kitabı nasıl kaçırmışım, görememişim" şeklinde mesajlarını okudum.
Bu işin bir kolayı yokmu?

var elbette.biz her gün baktığımız için yeni konuları kaçırma gibi bir sıkıntımız yok.ama forumun trafiği yüksek olduğu için bir tüyo vereyim,ilgilendiğiniz bölüme giderek konuları daha yakından izleyebilirsiniz.
örneğin kızılmaske nin yeni konularını görmek için kızılmaske bölümüne bakmak gibi.:)

Cevap için teşekkürler. Bende dediğiniz gibi yapıyordum. Yani sonuçta forumun tüm bölümlerini gezip (Teksas, tommiks,kızılmaske....Xmen,duyurular vb.) altta bulunan sıralama şeklinden "konunun başlama saatine" göre sıralatıp kontrol ediyordum. Demek ki tek yöntem buymuş. Yanlış anlaşılmasın şikayetçi olduğumdan değil, bu işlem ana sayfadan yapılabilirmi, kısayolu varmı diye merak ettim. Yoksa konulara verilen cevapları bile okuyorum. Çünkü hiçbir forumda buradaki kadar seviyeli ve ne demek istediğini ince espri ile anlatan, emeğe saygılı kişileri birarada göremezsiniz. Herşey karşılık beklemeden yaptığınız paylaşımlarınız gibi güzel ve gönlünüzce olsun.

İnanın şimdi bir kolay geliyor ki...

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,685
metu
Sitenin yapısı bence mükemmel,durgunluk ise göreceli bence siteyi sessizlıik içerisinde kullanan bir çok hayalet arkadaş var.Bu tür tartışmalar daha öncede yapıldı,son konular bölümü izlenerek yeni paylaşımlar görülüyor.Eski paylaşımları bulmakta zorlananarkadaşlarada sadece pe s vallahi diyorum.Devamıda var :1::9ama neyse.Biraz zaman vererek eski paylaşımlarıda kolaylıkla bulabilirler.

gruznan

Çeviri & Balonlama
20 Eki 2011
251
914

Durgunluğu bahar rehavetine bağlıyalım dostum.
Paylaşılacak eserler bitmedikçe forum evelallah baki. Çeviri ve balonlama işini titizlikle halleden siz dostlardan ne haberler var aslında, o önemli.

söz vermiyim ama 1 nisan da size güzel bir şaka yapabiliriz gibime geliyor :)

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,378
Ne enteresan bir konuymuş yahu ?
Son 3 4 aydır hep bu konu açılıyor..
Tatmin olanda yok ?
Bardağın birazda dolu tarafını görsek ?
Ben üye olduğumda bu uygulamaların hiç biri yoktu.. Nasıl takip ettiysem artık :)