Yeni Çizgiromanlarım

Tombrax

Aktif Üye
3 Ağu 2010
396
350
İzmit/Gölcük
Mayıs ayında dayımla Kocaeli kitap fuarına gittik ve YKY standı ne kadar Red Kit bulduysam topladım :)
Red Kit'lerin yanısıra 2 tane En Kahraman Rıdvan ve 6 tane de Sizinkiler karikatür kitabı aldım, şuanda sizinkilerin 2 karikatür kitabı kaldı onlardan sonra da 2 Rıdvan var okuyacağım.malum yaz tatilindeyiz bol bol çizgiroman okumak istiyorum ama gölcükte satan yer yok dünya kitabevinde var bi tek o da 6 yıldır aynı Mister No sayı 56 :D
umarım gazetelere attığımız mailler işe yarar ve gazetelerden çizgiroman toplarım bu yaz.tabi gazaeteler dışında bir baklentim daha var o da demirbaş yayıncılık; geçen yaz 3'lü paketler yollamışlardı ben 2 paket almıştım birinde Tombrax 2. sayı diğerinde Mandrake ve Kızılmaske 1. sayılar vardı.başka Kızılmaske ve Mandrake sayılarının olduğu paketlerde vardı galiba ama vben daha önce hiç okumadığım için tereddüt etmiş ve almamıştım sanırım fakat şimdi yanıldığımı anladım tabiri caizse tadı damağımda kaldı her ikisininde.eğer bu beklentilerim gerçekleşmezse çizgiromansız kalacaktım bende bütçem dahilinde 2 adet Oğlak Yayıncılık'ın bastığı Maxi Zagor cildini sipariş ettim internetten siparişin elime ulaşmasını beklerken şöyle bi kurcaladım odamı 2 adet 2008 tarihli Marvel Süper Macera dergisi buldum ve "acaba hala yayınlanıyomudur" dedim kendi kendimi.sonuç olarak dün gittim gazete bayiine ve hala yayınlanıyormuş bende aldım bi tane bugünde Zagor'lar geldi oldukça mutluyum :) sizinle de bunu paylaşmak istedim.

Süper Macera dergisi

Kitap fuarından aldıklarımız

ve son olarak benim için çok özel olan Maxi Zagor'lar yada başka bi deyişle Efsanevi Zagor Maceraları 4 ve 5. ciltler

Son düzenleme:

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
234
Mudanya/Bursa
Yok,birtek bursadan birde fuardan aldıklarım var.Şuan 15 tane var...
Edit:Şuandaki sayımda 18 olduğunu farkettim :D

Son düzenleme:

Tombrax

Aktif Üye
3 Ağu 2010
396
350
İzmit/Gölcük
en iyi Red Kit basımları YKY'nin. birde YKY bütün seriyi tamamlamayı düşünüyor bildiğim kadarıyla bu nedenle bence YKY serisine başla.

Tombrax

Aktif Üye
3 Ağu 2010
396
350
İzmit/Gölcük
resimdeki bütün Red Kit'leri toplam 300 tl civarı bi fiyata almıştık hepsi sıfır incelerin etiket fiyatı 10 tl kenarda gördüğün 3 cildin de tanesinin etiket fiyatı 25 tl.sanırım incelerin tanesi 6-7 tl civarı bi fiyata gelmiş oldu.

Tombrax

Aktif Üye
3 Ağu 2010
396
350
İzmit/Gölcük
Sizinkiler harici çok güzel olmuş, hayırlı olsun :). Çok daha büyümesi dileğiyle :Ğ

ne güzel bir dilek. inşAllah çizgiromanlara ulaşmamızın bu kadar zor olmadığı rahatça bulabildiğimiz ve ucuza alabildiğimiz günler olur ve herkes gönlünce bir koleksiyon yapar.

NOT : toplamda yaklaşık 100 kitaplık zagor,martin,karaoğlan,büyülü rüzgar,mister no ve demirbaş yayıncılık'ın kitapların oluşan bir setim daha var onları başka yerde tutuyorum resimdeki bütün arşivim değil yani bunlar büyük boy olduğu için dolaba dikledim :)

birde soru sorayım bu konuda bilgisi olanlara ben elimdekilerin bazılarını satmayı düşünüyorum bunları hangi sitede satmamı tavsiye edersiniz (satmayı düşündüklerim 80lerde 90larda milliyet ve meydan gazetesi olrak verilmiş olan red kit,tenten,teksas,tommiks ve bunların yanısıra lal kitap baskısı olan karaoğlan ve martin)

WebHead

Kıdemli Üye
17 Ara 2011
134
154
Scotland Yard
ne güzel bir dilek. inşAllah çizgiromanlara ulaşmamızın bu kadar zor olmadığı rahatça bulabildiğimiz ve ucuza alabildiğimiz günler olur ve herkes gönlünce bir koleksiyon yapar.

NOT : toplamda yaklaşık 100 kitaplık zagor,martin,karaoğlan,büyülü rüzgar,mister no ve demirbaş yayıncılık'ın kitapların oluşan bir setim daha var onları başka yerde tutuyorum resimdeki bütün arşivim değil yani bunlar büyük boy olduğu için dolaba dikledim :)

birde soru sorayım bu konuda bilgisi olanlara ben elimdekilerin bazılarını satmayı düşünüyorum bunları hangi sitede satmamı tavsiye edersiniz (satmayı düşündüklerim 80lerde 90larda milliyet ve meydan gazetesi olrak verilmiş olan red kit,tenten,teksas,tommiks ve bunların yanısıra lal kitap baskısı olan karaoğlan ve martin)

Genelde nadirkitap ve sahibinden üzerinden gerçekleştiriyorum aramalarımı.

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,994
22,840
Sarıyer
Para olmayınca toparlayamıyorumda :D Ama redkit serisine başlamayı düşünüyorum :) Abi Bi seriyi 3 diğer seriyi 5 tl den veriyor :)

Bugün bir miktar çizgiromanım varsa, çocukken alamadığım içindir!

Senin de zamanın geldiğinde halen bir çizgiroman forumu olacaksa o forumun "profesör"ü olacağına adım gibi eminim.

Yolun açık olsun.