Yeni bir dosya indirme alternatifi

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,406
6,629
Ankara
Selamlar;
Sitemizde ve bir çok sitede dosyalar farklı sunuculara yükleniyor. Birisine abone olsan diğeri süründürüyor. Bu gün nette gezerken şöyle bir şeye rastladım. Ücretsiz üye oldum ve işe yaradığını gördüm. Başka bir sitedeki tanıtım yazısını virgülüne dokunmadan aşağıya aktarıyorum. Daha sonra biraz daha araştırınca bir kaç tane daha bunun benzeri site olduğunu da gördüm. Çok cüzi ücretlerle bu dertten kurtulabileceğiz gibi görünüyor. Kapatılana kadar denemenin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

-Site Adresi-

(Normal üyelerimiz de ücretsiz indirme yapabilmektedirler.)

-Desteklediğimiz Siteler-
(63 Tane)
2shared 4fastfile 4shared 10upload badongo bayfiles bitshare bulletupload
cramit crocko dailymotion dateito dengee easybytez extabit filedino
filefactory fileflyer filejungle fileover filerio fileserve filesmonster filevelocity
fyels gigasize goldfile hitfile hotfile hulkshare ifile jakfile
jumbofiles letitbit mediafire megashares netload purevid putlocker rapidgator
rapidshare scribd sendspace share-online shareflare slingfile sms4file sockshare
soundcloud turbobit unextfiles unibytes uploadc uploaded uploading uploadspace
uploadstation videozer vidxden vipfile wupload youtube zshare

Uploaded.to, Netload, Turbobit, Extabit, Vip-File, Letitbit, Rapidshare gibi onlarca siteden premium olarak sınırsız indirme yapacaksınız.

Özel Üyelik Fiyatları:

1 Haftalık: 3 TL
20 Günlük: 5 TL
1 Aylık: 6 TL
3 Aylık: 16 TL
6 Aylık: 30 TL

PAYPAL İLE ÖZEL ÜYELİK SATIN ALMA

Paypal ile ödemeyi yapıp özel üyeliğinizin anında başlamasını sağlayabilmek için, sitemizin "Satın Al" sekmesini tıklayıp, istediğiniz periyodu seçip ödemenizi yapabilirsiniz. Ödemenizin tamamlanmasının ardından özel üyelik aktivasyon kodunuz e-posta adresinize anında gönderilecektir.

CEP LİRA İLE ÖZEL ÜYELİK SATIN ALMA

Sitemizin "Satın Al" sekmesini tıklayıp, almak istediğiniz özel üyelik seçeneğinin altındaki Onebip logosuna tıklayarak cep lira ile özel üyelik satın alabilirsiniz.
Ödemenizi yaptıktan sonra aktivasyon bilgileri tarafımızdan gönderilecektir.

Onebip'in ek ücretleri nedeni ile Onebip üzerinden alacağınız özel üyeliğin fiyatı değişiklik göstermektedir.

BANKA HESABI İLE ÖZEL ÜYELİK SATIN ALMA

Banka hesabı ile özel üyelik satın almak için konuya mesaj bırakabilir, banka hesap numaralarını isteyebilirsiniz. Hesap bilgileri özel mesaj olarak gönderilecektir. Banka hesabımıza parayı yatırdıktan sonra dekontu ekleyerek ödemeyi bize bildirdikten sonra aktivasyon kodu e-posta adresinize gönderilecektir.

Önemli Uyarı: Çoklu İndir özel üyeliğin VPS, VDS vb. sunucularda ya da remote upload olarak kişisel olmayan amaçlarla kullanımı kesinlikle yasaktır. Bu kuralı ihlal eden özel üyelerimiz kalan günlerine bakılmaksızın özel üyelikten uzaklaştırılacaklar ve ödenen ücret iade edilmeyecektir.

- Çoklu İndir Nedir?

Çoklu İndir hizmeti olarak amacımız, sizleri tek tek birçok siteden üyelik satın alma külfetinden kurtarmak ve çok uygun fiyata son sürat indirmenin zevkine varmanızı sağlamak.

- Çoklu İndir'den Neden Özel Üyelik Almalıyım?

Bir tane Çoklu İndir üyeliği ile hizmetimizdeki tüm indirme sitelerinden premium üyelik özelliği ile anında indirme yapabileceksiniz. Ve bunun için çoğu indirme sitesinin premium üyelik ücretinden daha az ücret ödeyeceksiniz.

- Çoklu İndir'in diğerlerinden farkı nedir?

Bu hizmeti veren diğer sitelerde, indirme yapabileceğinizi söyledikleri çoğu site kullanım dışıdır. 70-80 siteden indirebileceğinizi söylerler fakat 30-40 tanesi ancak çalışıyordur. Çoklu İndir'de ise hizmetimizdeki tüm siteler kullanımdadır. Kullanımdaki siteler sürekli kontrol edilmektedir ve herhangi bir sorunda ilgilenilir. En önemli farkımız ise diğerlerindeki gibi müşteri ile bizim aramızda hiçbir aracı yoktur. Her türlü soru ve/veya sorununuzda direk bizimle Türkçe olarak iletişime geçebilirsiniz. Sorununuz anında çözülür.

- Çoklu İndir'e Neden Güvenmeliyim?

2009'dan bu yana Acayip Projeler olarak 3IN1 Premium adında Letitbit, Vip-File ve Shareflare sitelerinden son hız indirme olanağı sağladık. Onlarca üyemiz oldu ve hepsi hizmetimizden memnun kaldı. Yaklaşık 3 ay önce yeni projemize geçiş için satışlarımızı durdurduk ve aktif üyelerimize hizmetimize devam ettik. Son üyemizin de süresi dolunca yeni projemiz ile sizlerin karşısındayız. Bu alandaki yılların verdiği tecrübelerimiz ile sizlere Türkiye'de ilk olan bir hizmeti vermekten gurur duyuyoruz.
CLeVeRBoY

Umarım faydası dokunur.
Sevgiler

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,406
6,629
Ankara
Bir diğeri de
NOT: İki site ile de bir bağlantım yoktur. Ben faydalandım, belki başka birisinin de işine yarar diye düşünerek paylaştım.
Sevgiler