Yeni Ana Sayfa

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
535
6,232
Siteye uzun zamandır ana sayfa linkini kullanarak girmemiştim (Daha önce sevgili @Beymelikli18 nin paylaştığı link üzerinden giriyordum. ). Ancak bugün ana sayfada yapılan değişikliklere göz atma imkânım oldu. Yeni kompakt dizayn mükemmel olmuş. Sıklıkla kullanıldığını düşündüğüm "Yeni Konular", "Yeni Mesajlar" ve "Konularım" linklerinin sayfa girişinde olması ve tüm listenin sayfanın en üstüne taşınması, kullanılabilirliği ve erişim kolaylığını büyük ölçüde arttırmış. Değişiklikleri yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
655
1,499
Siteye uzun zamandır ana sayfa linkini kullanarak girmemiştim (Daha önce sevgili @Beymelikli18 nin paylaştığı link üzerinden giriyordum. ). Ancak bugün ana sayfada yapılan değişikliklere göz atma imkânım oldu. Yeni kompakt dizayn mükemmel olmuş. Sıklıkla kullanıldığını düşündüğüm "Yeni Konular", "Yeni Mesajlar" ve "Konularım" linklerinin sayfa girişinde olması ve tüm listenin sayfanın en üstüne taşınması, kullanılabilirliği ve erişim kolaylığını büyük ölçüde arttırmış. Değişiklikleri yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,317
4,648
Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Siteye girerken oldukça uzun bir süre bekliyorum.Sorunun tarayıcıda olduğunu düşünüp Crom'dan firefox'a geçiş yaptım.
Yine aynı sorunumun devam ettiğini gördüm.
Problem benim bilgisayarda mı yoksa aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı?
Bir çözüm önerisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Sevgi ve saygılar.

Son düzenleme:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,163
78,335
hiçbiryerde :)
Siteye girerken bu aralar biraz bekletiyor. Sürekli güncellemeler yapılıyor, ondan sanırım.
Kaydırma çubuğunu önce ben de aradım ama üstteki sekmede bulunan neler yeni butonu ile
son konular veya yeni mesajları açıp uzun bir liste şeklinde takip edebiliriz.

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,519
5,073
Osmaniye
Ana sayfadaki yeni mesajlar yeni konu vs bölümü sadeleşmesi iyi olmuş, açtığım konuların oraya konulması iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bana ilginç geldi, site içi arama düzeltildi mi henüz kontrol etmedim, çizgi diyarına geldiğim günden bu yana teklif ettiğim sohbet bölümü hala açılmış değil (açılan konulara gereksiz mesaj atmak yerine buradan yazışma yapılabilirdi, çocuk değiliz saatlerce oturup "chat" yapmayacağız, artık üstelemiyorum zaten.) Resim yüklerken resim ekle butonu tam olarak aktif değil gibi, resmin linkini yapıştırmak yerine BB code aç kapa butonuna basarak resim ekleme oluyordu bilmiyorum eski sistem daha iyiydi, mesaj yazma alanındaki default font hoşuma gitmiyor, bazen Arial yapıyorum ayrıca font büyütme de yazı boyutu 12 den 15'e atlıyor belki ben 13 yapacağım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Teşekkür ederim.

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
535
6,232

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
591
3,208
Siteye erişim hız performansını artıracağını düşündüğüm daha önce bir tanesi yönetici arkadaş tarafından zaten bahsedilmiş "teşekkür" gibi kısa mesajlar
8) Sadece beğeni ifade eden ya da teşekkür içeren mesajlar yazmak yerine “Like” butonu kullanılmalıdır. Mümkün olduğunca zenginleştirici mesajlarla konuyu geliştirmek tercih edilmelidir. Savok, Admin

İkinci konu ise Sitede pek çok sayısı olan dergilerin neredeyse her biri için ayrı başlık açılması yerine bir önceki sayı linkinin altına eklenmemesi sonucu site veritabanında ayrı bir "Post" oluşmasına yol açmıyor mu,
ve de bazen sayfalar boyunca onlarca sayının sıralanması görsel karmaşa oluşturmuyor mu?

Her sayı için yeni başlık açmak yerine
se nasıl olur?
https://www.cizgidiyari.com/forum/k...siz-sucustu-sayi-1-sayi-2-3-4-eklendi.176130/

Son düzenleme:

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
531
1,183
Herkese selam, şimdilik özellikle iç sayfalarda herhangi bir bağlantı problemi bulunmuyor, anasayfada ise bir tık daha yavaş bir bağlantı söz konusu. Bunun en önemli sebebi üstteki istatistik kısmı.

Daha önce bir çok sekmeden oluşan ve sayfayı aşağı çektikçe daha fazla konu/mesaj yüklenen alanı bir süreliğine iptal ettim. Kullandığımız sunucu özellikleri itibariyle en üst ve en masraflı paketlerden biri dolayısıyla sunucu tarafında fiyat/performans açısından makul bir geliştirme mümkün görünmüyor.

Kullanım açısından ne kadar kolaylık sağlasa da yazılımın orjinal halinde zaten öyle bir istatistik kısmı yok, harici eklenti olarak kullanıyoruz. Sizin her sayfa yenilediğinizde ekstra yüzlerce sorgu oluşuyor, bu da anasayfanın geç yüklenme sebeplerinden bir tanesi oluyor. Takip ettiğiniz bütün kategoriler zaten anasayfada mevcut, forumlara, konulara abone olarak özel bildirim de alabilirsiniz.

Onun haricinde yazılımın kendi özellikleri olan, mesaj yazma, konu açma gibi özellikleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.