Yeni 52! Aquaman #01 (Çeviri ve Balonlama)

contik

Yeni Üye
22 Ağu 2011
10
14
03.jpg

İlk çeviri denememdir. Hatalar mevcut olabilir.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,319
4,663
Sevgili contik,bu değişik kitap için çok teşekkür ederim,emeğine sağlık önemli olan cömertçe paylaşmanızdır bence,hata nedir ki? Bakmazsın böylece de görmeyiverirsin olur biter.En iyi geceler dilerim.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,379
305,643
İlk mesajınızın bir çeviri ile paylaşım olarak forumda yer alması oldukça sevindirici.
Sizler gibi engin gönüllü dostlar, forumda kan tazelenmesine neden oluyor.
İndirmeden ve okumadan önce emekleriniz için teşekkürlerimi iletiyorum.
Sevgi ve saygılarla...

bayrakzaf.gif

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,171
İstanbul-İzmir
İlk çevirimi?
İlk balonlamamı?
Yok yahu bildiğin profesyonel iş!!
Bnece Panda bile sana bir şey diyemez:D
Kim mi Panda sende tanırsın yakında:D
Şaka bir yana bana göre New 52 bayağı eli ayağı düzgün hikayeler çıkararak başladı bu formata ve Aquaman hiçde fena değil!
Yaptığın hemde ilk mesajında paylaşımla başlaman süper olmuş sevgili arkadaşım.. Forumumuza . dur olmadı ailemize HOŞGELDİN:)

P

panda78

Güzel bir çalışma olmuş, tebrikler ve teşekkürler.(Sana da teessüf ederim şerifengin güzel oldu da ben mi çamur attım. Kötüye de kötü demek bence yapılabilecek en büyük iyiliktir. )

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,340
istanbul
ellerinize sağlık... güzel çalışma olmuş özellikle ilk çalışma için gerçekten iyi... zamanla daha iyi olacağınız kesin... çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum...

nireng

Çeviri & Balonlama
20 Nis 2010
439
3,943
Dile ve konuya hakimiyet çok iyi. okurken hıç sıkmadan ve rahatsız etmeden kayıp gidiyor ekrandan (elimden demek isterdim).
Haftalardır çevirmek istediğim ama bir türlü zaman bulamadığım bir dergiydi.
Ama iyiki sen çevirip balonlamışsın. Ellerine sağlık.
Aramıza hoşgeldin.
Devamınıda sabırsızlıkla bekliyoruz.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,903
143,381
Eline sağlık,güzel çalışma,devamının olması dileğiyle,teşekkürler.

contik

Yeni Üye
22 Ağu 2011
10
14
Olumlu yorumlarınıza teşekkürler. İlk sayıdaki diyalogların nisbeten az olması nedeni ile yaptığım bir deneme oldu. İngilizcem ve photoshop hakimiyetim başlangıç düzeyinde olduğundan sonrası için şimdiden bir söz vermek istemiyorum. :D

DC yeni dergileri ile bencede iyi bir başlangıç yaptı. Ülkemizde yayınlanmayan bu dergilerin herkese Türkçe olarak olarak ulaşması dileğiyle bende hoş bulduk diyorum.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,143
4,717
İki mesaj ve çeviri paylaşımı üstelik ustalara taş çıkartacak kadar güzel,akıcı....Ben çok beğendim ama macera en heyecanlı yerinde kaldı.Yukarıda yemek var...! Devamını bekleyelim mi?

Son düzenleme:

contik

Yeni Üye
22 Ağu 2011
10
14
İkinci sayının taramalarını buldum. Bir aksilik olmazsa yakında el atarım.

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,005
12,095
bir iki "de" "da" yazım yanlışını, birkaç "^" incelme işareti eksiğini gözardı edersek mükemmel bir çalışma olmuş. tebrik ederim.