Yayını Devam Eden Çizgi Romanlar.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,979
24,550
Kıbrıs
Uzun zamandır merak ettiğim bir konu var.Acaba halen yayını devam eden;yeni sayıları
yayınlanan fumetti,frankofon ve comicsler hangileridir?Comicslerle hiç ilgim yok da
Red Kit,Kızılmaske,Tom Braks,Mister No ,Blueberry yeni sayıları ile yayınlanıyor mu?
Bunlar ilk aklıma gelenler.Yayını sona erenleri az çok biliyorum-Kit Taylor,Swing,Judas,
Ken Parker,Tenten,Tommiks,Teksas,Jeriko,Kinowa,Pekos Bill ....
Bu konuların uzmanları eminim forumumuzda vardır.Bilgi verirseniz sevinirim.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,979
24,550
Kıbrıs
Barış Volkan dostum verdiğin bilgilere teşekkür ederim.Benim esas öğrenmek istediğim
bu çizgi romanların orijinal ülkelerinde yeni maceraları yayınlanıyor mu? Kızılmaske 'nin ABD' de yeni sayıları çıkıyor mu?Asterix.Siprou
Red Kit'in Fransa veya Belçika'da yeni sayıları ile yayınlanıyor mu?Halen yeni sayıları
çıkan fumettiler hangileri?Zagor,Teks.Martin Mystere,yayınlanıyor.Mister No,Tom Braks
ve diğerleri?

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,038
denize sıfır
Kızılmaske halen devam ediyor. Bu sıralar çeviri-balonlama yaptığım Frew serisi günümüz serisidir. Birde Last Phantom serisi Raven tarafından balonlanıyor sitede mevcut. Kızılmaske dünya da çok ilgi görüyor.

fantoma98

Onursal Üye
20 Eyl 2009
1,499
21,030
sayın caretta mister no yayını italyada sonandı sadece special olarak yayınlanıyor tom braks ise artık yayınlanmıyor...

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,663
141,370
Sayın Caretta,

Bonelli Sitesinin Linkini (İngilizce) aşağıya koyuyorum. Karakterler Sayfası karşınıza çıkacak. İtalyan Fumettilerinin başlıca yayıncısı olarak çıkardıkları yayınlar, hangi tarihler arası devam etmiş, hangisi devam ediyor, kısa özetlerle sayılar ve yayınlanmış bütün versiyonları bu sitede bulabilirsin. Hatta mevcut olanları bile ısmarlayabilirsiniz. Kolay gelsin!...