çizgiciman
Kıdemli Üye
- 10 Ağu 2010
- 154
- 22
Büyütme sonunda resim aşağıdaki gibi oldu. (Yandaki araç kutusundan “Clone Stamp Tool” aracını seçin). Bu araç resmin istediğiniz bir yerini başka bir dokuyla boyamanızı sağlar. Bu aracı kullanmamızın sebebi resimde gördüğümüz yazıların parşömen desenli bir zemin üzerinde yer almasıdır. Eğer sabit ve tek renkli bir artalan rengi olsaydı o zaman sadece yazıları seçip silecektik ve bu araca gerek kalmayacaktı. Bunu da yazının ilerleyen kısımlarında uygulamalı olarak göstereceğim. Şimdi “Clone Stamp Tool” seçiliyken klavyeden ALT tuşuna basılı tutarak parşömen deseninin yazı olmayan boş bir bölümüne tıklayın. Sonra ALT tuşunu bırakın ve yazının üstüne tıklayın. Böylece tıkladığınız yazı silinecek, ama altındaki parşömen dokusu bozulmayacaktır. Fareyi basılı tutarak gezdirirseniz, fare imlecinin geçtiği yerler alttaki parşömen dokusu ile kapanacaktır.
demişsin ama ben bu dediğini bulamadım:'( ve hiçbirşeyime yaramadı o yerin fotosunu koyabilirmisin dediğin ilk cümlede ve tırnak içi işareti var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
demişsin ama ben bu dediğini bulamadım:'( ve hiçbirşeyime yaramadı o yerin fotosunu koyabilirmisin dediğin ilk cümlede ve tırnak içi işareti var