Yapay Zekaya bir soru sordum! 11

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,930
19,403
Denizli - İstanbul
Sevgili YZ daha önce bize Antik Mısır'ın Kedi Tanrıçası Bastet'in güzel resimlerini yapmıştın. Bugün Bastet'in birkaç arkadaşının resmini yapar mısın? Tarz olarak Fantasy Art çalışmalar istiyorum.

Cevap aşağıda :)

tas1p55.jpg


tq5wbc7.jpg


7u3dfi3.jpg


rnaj9q3.jpg


mz3dn2g.jpg


2e7lwu9.jpg


3exl9c1.jpg


9xgjc8l.jpg


e67ql2u.jpg


kuzubjr.jpg
 
Son düzenleme:

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
269
1,355
Dostum bu soruyu aşağıdaki gibi değiştirsek eski resimleri mi getirir yoksa buradaki gibi görüntü kalitesi çok yüksek yeni resimler mi oluşturur.

Sevgili YZ bize çizgi roman kahramanı Zagor'un birkaç resmini yapar mısın? Tarz olarak Fantasy Art çalışmalar istiyorum.
 

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,930
19,403
Denizli - İstanbul
Dostum bu soruyu aşağıdaki gibi değiştirsek eski resimleri mi getirir yoksa buradaki gibi görüntü kalitesi çok yüksek yeni resimler mi oluşturur.

Sevgili YZ bize çizgi roman kahramanı Zagor'un birkaç resmini yapar mısın? Tarz olarak Fantasy Art çalışmalar istiyorum.
Bu resimleri oluşturmak pek basit değil. Benim bu konulardaki YZ ile muhabbetim bir mizansen. Resimleri Bing'in muhabbet kısmı değil. Image Creater kısmı yapıyor. YZ'e istediğinizi yaptırmak için onu yönlendirecek bir yazı giriyorsunuz. Yazıların nasıl girileceği kısmı tecrübe ve bilgi istiyor. Yeterli düzeydeyseniz YZ'e birçok şeyi çizdirebilirsiniz. Hatta programı hazırlayanların yasakladığı konuları bile.

Zagor'a gelirsek, sizin için birkaç Zagor çizdirmeyi denedin ama YZ uyduruk Zagorlar çiziyor. Kimse Fumetti Zagor'u öğretmemiş YZ'e. Oysa Batman, Superman, Captain America'yı çok iyi biliyor. Sebebi ortada YZ Amerikalı, Zagor İtalyan :) ABD'nin hiç sevmediğim yanıdır. Bütün dünyayı kendilerinden ibaret sanırlar.
 
Son düzenleme:

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
269
1,355
Bu resimleri oluşturmak pek basit değil. Benim bu konulardaki YZ ile muhabbetim bir mizansen. Resimleri Bing'in muhabbet kısmı değil. Image Creater kısmı yapıyor. YZ'e istediğinizi yaptırmak için onu yönlendirecek bir yazı giriyorsunuz. Yazıların nasıl girileceği kısmı tecrübe ve bilgi istiyor. Yeterli düzeydeyseniz YZ'e birçok şeyi çizdirebilirsiniz. Hatta programı hazırlayanların yasakladığı konuları bile. :D

Zagor'a gelirsek, sizin için birkaç Zagor çizdirmeyi denedin ama YZ uyduruk Zagorlar çiziyor. Kimse Fumetti Zagor'u öğretmemiş YZ'e. Oysa Batman, Superman, Captain America'yı çok iyi biliyor. Sebebi ortada YZ Amerikalı, Zagor İtalyan :) ABD'nin hiç sevmediğim yanıdır. Bütün dünyayı kendilerinden ibaret sanırlar
Ben de bu yapay zekaya iş yaptırmak için gönlünü yapmak lazım sanıyordum, hadi abicim, yaparsın güzel kardeşim, az daha gayret et :D çetrefilli işler bunlar, beni aşar.
 
Üst