World of Warcraft - Prology

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,434
12,773
Yeni bir seriye başlıyoruz.. Bu dergilerin menşei :
.......... sitesine , upload ve çizgi roman formatına çevirme işlemi bendenize aittir. Keyifli okumalar

attachment.php

Ulucak'tan yeni link

Ekli dosyalar

• 00.jpg
    00.jpg
    106 KB · Görüntü: 1,729
Moderatör tarafında düzenlendi:

forsakenjoker

Yeni Üye
13 Haz 2009
1
0
Yeni bir seriye başlıyoruz.. Bu dergilerin menşei :
.......... sitesine , upload ve çizgi roman formatına çevirme işlemi bendenize aittir. Keyifli okumalar

site , çeviri ve yayınlama tarafımdan gerçekleştirilmiştir madem böyle birşeyde payınız olmasını istiyorsunuz biraz emek verin

gamachinyo

Yeni Üye
25 May 2009
7
9
forkasen güzel site olmuş

Forkasen dostum siteniz .............. mükemmel olmuş valla tebrik ederim.:)

@serkan@

Süper Üye
20 May 2009
1,454
10,930
Darkwood
site , çeviri ve yayınlama tarafımdan gerçekleştirilmiştir madem böyle birşeyde payınız olmasını istiyorsunuz biraz emek verin

forumların hiç birinde başka site reklamı yapılmamasına rağmen ki bizim sitemizdede bu kural geçerli arkadaşımız incelik gösterip sizin sitenin reklamını yapmış..hala gelip abuk subuk konuşmanıza bir anlam veremedim...çeviri ve yayınlamaktaki emeklerin için teşekkürler...çeviri işinin ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu herkesten iyi biliriz sitemizde küçük bir araştırma yaparsanız bizimde çevirisini yaptığımız hemde sizinki gibi 8-9 sayfalık değil 150-200 sayfalık kitaplarımız olduğunu görürsünüz...

mağdem yapılan inceliği anlayamıyorsunuz sitenizin adı geçen yerler silinmiştir...

Son düzenleme:

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
976
İzmir
Emeğiniz için teşekkürler. Lakin buradaki tartışmaya destek vermek amacında olmasam da çevirinin kalitesini beğenmedim. Misal "değnek" yerine "deynek" yazılması doğrudan gözüme çarptı. Keza "bir" denilecek yerlerde "bi" denmesi gibi. Dediğim gibi emeğe daima önem verilir ama biraz da dikkat. Ben buraya attığım mesajları bile gözden geçirip harf yada yazım yanlışı varsa düzeltiyorum.

Son düzenleme:

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,050
1,516
kapka harika...beklentilerimi yükselti...paylaşım için teşekürler...:D