Durduk yerde nereden kafama estiyse.... Belki arşiv hastalığımdan belki de çizgi roman sevdamdan, belki de çocukluğumda Bilka'ya olan garezimden ( maceralar allahlık gidiyordu sinir oluyordum.) Web Of Spider-man ı bu mecrada en azından sıraya koyayım dedim. Tabii Bilka'nın eksik kareleri, sayfaları bari çevirip ekleyip koyayım derken çeviri balonlama alışmaya başladım. Uzun sürede ara vermişim klasik işler güçler özel hayat vs.... Tabii çocuklar büyüdü çalışma odam dahil her şeye el konuldu. Ben mazlum balkona kaldım. Geçen senelerde oğlanın masaüstünü yeniledik ondan kalanı kıza verdik. Geçen senede kıza verdiğimi yenileyince de şimdi kullandığım bana kaldı Ufaktan masa koltuk derkene çalışma odası balkona taşındı. Sonuç itibarı ile zaten bir iki çeviri-balonlama denemem olmuştu vesileyle devam edeyim dedim. Neticede TV seyretmem diğer hobilerde yakın görme sorunum yüzünden rafa kalkınca çeviriyi tekrar deneyeyim dedim, hoşuma da gitti... Bakalım ömür yetecek mi. Vucut dayanacak mı...
Esasen sadece WOS serisini toparlamak istiyordum ama Bilka'ya ne kadar sinir olduysam Marvel onu kat be katlar... WOS ta başladığını PP/SSM de devam edip ASM de bitirmek nedir allahaşkına ki M.Ç. nin bastığı (Süperior Spider-man Team Up) fasiküllerden anladığım kadarıyla hala huyundan vazgeçmiş değil (editör de bayağa söylenmiş ) Bu paylaştığım WOS # 33 te aynen ASM295 ile devam ederek PP/SSM # 133 ile bitiyor. İster istemez bu ikisini çevirip WOS a öyle devam edeceğim. Önceden dikkat etmiyordum ama artık denk geldikçe hikaye babında diğer serilere geçiş oluyorsa ve Bilka tarafından basılmadıysa onları ekleyerek hikayeyi eksik bırakmamayı düşünüyorum. Bakalım.
Esasen sadece WOS serisini toparlamak istiyordum ama Bilka'ya ne kadar sinir olduysam Marvel onu kat be katlar... WOS ta başladığını PP/SSM de devam edip ASM de bitirmek nedir allahaşkına ki M.Ç. nin bastığı (Süperior Spider-man Team Up) fasiküllerden anladığım kadarıyla hala huyundan vazgeçmiş değil (editör de bayağa söylenmiş ) Bu paylaştığım WOS # 33 te aynen ASM295 ile devam ederek PP/SSM # 133 ile bitiyor. İster istemez bu ikisini çevirip WOS a öyle devam edeceğim. Önceden dikkat etmiyordum ama artık denk geldikçe hikaye babında diğer serilere geçiş oluyorsa ve Bilka tarafından basılmadıysa onları ekleyerek hikayeyi eksik bırakmamayı düşünüyorum. Bakalım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.