Warhammer 40.000 - Damnation Crusade (Çeviri ve Balonlama )

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239

Dawn Of War dünyasını bilmeyenler için küçük bir açıklama yapayım başta ; dünyanın rezerv gücünün artmasıyla birlikte dünyayı onlarca ırk ziyaret etmekte ve insanları kaosa sürüklemektedir.Kimi ırklar bilek gücüyle kimi ırklar büyü ve aklıyla..Tabiki zayıf düşen insanlar bir savunma birimi oluşturur bu savunma biriminin adı ; SPACE MARİNE' dir. Manyak komandalar benim tabirimle :D Dawn of War ise insanlar dahil tüm ırkların savaşını konu alan bir evreni anlatıyor.Bu sayıda ise savaşların tam da başladığı lanetli dönemleri anlatıyor. Eğer zamanım olursa diğer 5+başlangıç serisiyle birlikte çevirmeyi düşünüyorum.Keyifli okumalar...

LİNK :

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,779
4,600
Bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.. elinize sağlık

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,515

Dawn Of War dünyasını bilmeyenler için küçük bir açıklama yapayım başta ; dünyanın rezerv gücünün artmasıyla birlikte dünyayı onlarca ırk ziyaret etmekte ve insanları kaosa sürüklemektedir.Kimi ırklar bilek gücüyle kimi ırklar büyü ve aklıyla..Tabiki zayıf düşen insanlar bir savunma birimi oluşturur bu savunma biriminin adı ; SPACE MARİNE' dir. Manyak komandalar benim tabirimle :D Dawn of War ise insanlar dahil tüm ırkların savaşını konu alan bir evreni anlatıyor.Bu sayıda ise savaşların tam da başladığı lanetli dönemleri anlatıyor. Eğer zamanım olursa diğer 5+başlangıç serisiyle birlikte çevirmeyi düşünüyorum.Keyifli okumalar...

LİNK :

Evrenin adı Warhammer 40 000'dır ya da kısaca Warhammer 40K.
Dawn of War bu evrende geçen bir pc oyunu serisinin adıdır. Ayrıca insanlar savaşta zayıf düştükleri için Space Marine'leri yaratmamışlardır . Emperor, insanlığı tek bir yönetim altında birleştirme ve yok olmaktan koruma amacını gerçekleştirmek için Space Marine'leri, Primarch'lardan yaratmıştır. Neyse bunlar uzun hikaye şimdilik bu kadar bilgi yeter.

Son düzenleme:

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239
Evrenin adı Warhammer 40 000'dır ya da kısaca Warhammer 40K.
Dawn of War bu evrende geçen bir pc oyunu serisinin adıdır. Ayrıca insanlar savaşta zayıf düştükleri için Space Marine'leri yaratmamışlardır . Emperor, insanlığı tek bir yönetim altında birleştirme ve yok olmaktan koruma amacını gerçekleştirmek için Space Marine'leri, Primarch'lardan yaratmıştır. Neyse bunlar uzun hikaye şimdilik bu kadar bilgi yeter.

Ben warhammer chaos oyunu dahil dawn of war oyunlarının hepsini oynamis biriyim dawn of war sadece oyundan ibaret değil iyi araştır derim..

Birde teşekkür etmekten daha çok değişik birşey pesindesin bunlar eleştiri ya da hata değil bilesin.

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,515
Ben warhammer chaos oyunu dahil dawn of war oyunlarının hepsini oynamis biriyim dawn of war sadece oyundan ibaret değil iyi araştır derim..

Birde teşekkür etmekten daha çok değişik birşey pesindesin bunlar eleştiri ya da hata değil bilesin.

Araştırdım, bak bu Wikipedia'dan alıntı;
"Warhammer 40,000: Dawn of War is a military science fiction real-time strategy video game developed by Relic Entertainment based on Games Workshop's popular tabletop wargame Warhammer 40,000."
Yani neymiş, Dawn of War rts oyunuymuş benim dediğim gibi. İlginç, öyle değil mi?

Son düzenleme:

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239
Araştırdım, bak bu Wikipedia'dan alıntı;
"Warhammer 40,000: Dawn of War is a military science fiction real-time strategy video game developed by Relic Entertainment based on Games Workshop's popular tabletop wargame Warhammer 40,000."
Yani neymiş, Dawn of War rts oyunuymuş benim dediğim gibi. İlginç, öyle değil mi?

wikipedia mi ? güldürme adamı sen şimdi o siteye mi guveniyorsun o sitenin yalan yanlış bilgilerini çok gördüm gördük bir de ben oyun değil mi dedim sadece dawn of war oyun dışında da bir savaşı anlatıyor dedim iyi oku . Sırf muhalefet için konuyu degistiriyorsun hem bunlar konuşulacak konu değil ben bir emek vermişim senin elestirecegin balonlama ve çeviri (nokta)

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,269
4,716
dostlar tartışmanıza gerek yok.

warhammer 40K masaüstü rol yapma oyunudur ve evrenin ismi warhammer 40K'dır. bergill sanırım bunu anlatmak istiyor. the_immortal tanıtım yazısında sen dünyanın (evrenin) ismini Dawn of War olarak yazmışsın. oysa dawn of war sadece sizin pc de oynadığınız oyunun alt ismidir. warhammer 40K evreninde geçen bir savaşın ismidir. warhammer 40K da Dawn of War ayrı bir dünya (evren) değildir.

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,515

warhammer 40K masaüstü rol yapma oyunudur ve evrenin ismi warhammer 40K'dır. bergill sanırım bunu anlatmak istiyor. the_immortal tanıtım yazısında sen dünyanın (evrenin) ismini Dawn of War olarak yazmışsın. oysa dawn of war sadece sizin pc de oynadığınız oyunun alt ismidir. warhammer 40K evreninde geçen bir savaşın ismidir. warhammer 40K da Dawn of War ayrı bir dünya (evren) değildir.

Kesinlikle. Ben de tam olarak bunu demek istedim . Açıklama için teşekkürler.

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239

dawn of war için ben evren demedim ki sadece savaşın adı öyle geçiyor dedim

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,269
4,716
"Dawn Of War dünyasını bilmeyenler için küçük bir açıklama yapayım başta" dostum ilk sayfadaki tanıtım yazısının girişine bakarsan ne demek istediğimizi anlarsın.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,901
143,031
Paylaşılan kitap ve emek için teşekkür ederim.
Eline sağlık değerli dostum,sağol.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,552
29,150
İzmir
Neyi tartışıyoruz, neden bahsediyoruz?
Bir paylaşım üzerine neden tartışıyoruz?
Eleştiriye açık olalım. Eleştirilerin karşısına kişiliğimiz ile duvar koymayalım.
Bilmem anlatabildim mi?

Çalışmanız için teşekkürler.

Not: Konunun uzmanı shevarash yorumlarsa sevinirim. Warhammer 40K O'nun uzmanlığı.

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239
Neyi tartışıyoruz, neden bahsediyoruz?
Bir paylaşım üzerine neden tartışıyoruz?
Eleştiriye açık olalım. Eleştirilerin karşısına kişiliğimiz ile duvar koymayalım.
Bilmem anlatabildim mi?

Çalışmanız için teşekkürler.

Not: Konunun uzmanı shevarash yorumlarsa sevinirim. Warhammer 40K O'nun uzmanlığı.

Tartışma yok ki sadece bi münakaşa kişiliği ortaya koyacak kadarda kötü bişey yapmadık admin kardeşim eleştiriye açığımda can sıkıcı olanlara değil transformersin altındaki tartışmayı okursan ne demek istediğimi anlarsınız.

asimreis

Kıdemli Üye
23 Nis 2010
242
195
sevgili kardeşim ,müthiş bir seri,bu serinin devamını getirirsen sana minnettar
oluruz eline sağlık
asimreis 1951-izmir

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239
sevgili kardeşim ,müthiş bir seri,bu serinin devamını getirirsen sana minnettar
oluruz eline sağlık
asimreis 1951-izmir

Eyvallah dostum ne demek asıl ben yorum yaptığın için minnettarım bu aralar pek yoğundum sınavlar bazı özel sorunlar derken anca kafamı kaldırabildim, şu saatlerden sonra büyük bir çaba içerisinde diğer sayılara bakmaya düşünüyorum ama yarım kalmış bir çizgi romanım vardı ondan sonra warhammer serisine tüm hızla devam :)

asimreis

Kıdemli Üye
23 Nis 2010
242
195
bu çok önemli seriyi bizlerle karşılıksız paylaştığın için teşekkürler
asim reis izmir-1951