"vizyon" başlığı

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,823
29,179
İstanbul
Foruma vizyon diye bir başlık eklesek. Her hafta vizyona girecek olan filmleri orada fragmanları ile paylaşsak. Herkes bu filmler hakkında yorumlar yazsa. Filmleri izlemiş olanlar birebir fikirlerini ve yorumlarını oraya yazsa. Bence çok güzel bir bilgi paylaşımı olur diye düşünüyorum. Ne dersiniz???

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
üstad forumda film bölümü zaten vardı ama suyunu çıkarır derecede yoğun paylaşımlar bizi çizgimizin dışına,forumun film forumuna çevrilmesi yönüne kaydı.bizde bölümü kaldırdık.ama sadece tanıtım bölümüne şahsen sıcak bakıyorum.:)

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,823
29,179
İstanbul
Evet kesinlikle sadece tanıtım olmalı. Hatta tanıtımdan ziyade vizyon filmlerini izlemiş olan arkadaşlarımızın yorumları. Eminim ki belli bir süre sonra bizleri epey yönlendirir bu tür yorumlar.

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,399
üstad forumda film bölümü zaten vardı ama suyunu çıkarır derecede yoğun paylaşımlar bizi çizgimizin dışına,forumun film forumuna çevrilmesi yönüne kaydı.bizde bölümü kaldırdık.ama sadece tanıtım bölümüne şahsen sıcak bakıyorum.:)
Sinema bölümü gerçektende güzeldi,evet suyunun çıkarıldığı doğru yeni yeni filmler koyulması yüzünden amacından saptı olan güzel klasik filmlere oldu yani kurunun yanında yaşta yandı 80 yapımları ve daha eski güzel filmler vardı, tekrar açılamaz mı?mesela sadece yöneticilerin konu açma hakkı olsun yapılacak paylaşımlar önce yöneticilerin onayından geçsin bu şekilde tekrar açılması bence fena olmaz

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,823
29,179
İstanbul
Sinema bölümü gerçektende güzeldi,evet suyunun çıkarıldığı doğru yeni yeni filmler koyulması yüzünden amacından saptı olan güzel klasik filmlere oldu yani kurunun yanında yaşta yandı 80 yapımları ve daha eski güzel filmler vardı, tekrar açılamaz mı?mesela sadece yöneticilerin konu açma hakkı olsun yapılacak paylaşımlar önce yöneticilerin onayından geçsin bu şekilde tekrar açılması bence fena olmaz

Evet, örneğin her hafta bir klasik film, dizi veya bir yönetmen, oyuncu seçilir. Kişi hakkında hem biografiksel hemde ortaya koyduğu eserler hakkında bilgi verilebilir.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,755
Kasımpaşa
Tüm dostlardan bu yöndeki olumlu,
ya da olumsuz görüşlerini bekliyorum,
sonuç olarak
çizgi roman ve sinema
ayrılmaz ve birbirini besleyen büyüten yaşatan ayrılmaz iki olgu..
Aslında açılmasını istiyorum..
Kişisel düşüncemdir..
Yönetim görüşü değildir..

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,399
Ben açılsın diyorum ama kesinlikle belli kurallar dahilinde açılsın, bencede sinema ve çizgi roman birbirini besleyen iki olgudur.

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,823
29,179
İstanbul
O zaman sayın yönetici arkadaşlardan bir anket mi rica etsek. En azından katılım ne derecede olduğunu görebiliriz.

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
332
Bence harika olur.

Sinema konusunda bilgi, biyografi, afiş ve sine-kritiklerin yayınlandığı bir köşe ile görsel sanatlar arasındaki bağı güçlendirmiş oluruz.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,552
29,150
İzmir
''Vizyon'' başlığı bana da çok mantıklı geldi. Açılmasının taraftarıyım.
Lakin bu başlıkta film paylaşımı olmamalı diye düşünüyorum. Film paylaşımı açıldığı zaman download sitelerinden kazanç elde etmeye çalışan kişiler, reklam botları v.s. bunlarla uğraşmak gerekiyor. Ayıca telif haklarını da göz ardı etmemek lazım. İnternette film paylaşın onlarca forum-blog var, bunun yanında torenttende indirmek mümkün.

''Vizyon'' adı altında film tanıtımı, fragmanlar, film eleştirileri, yönetmen, oyuncu tanıtımları... gibi konular paylaşılabilir. Bu şekilde olursa şahsen açılması taraftarıyım...