Üyelerin Yıldızları.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,998
24,697
Kıbrıs
Forumda üyelerin 5-6 yıldızı olanlar var.Benim 1 tane.Bu yıldızlar nasıl
veriliyor veya alınıyor?Rep seviyesi puanı nedir?

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,171
İstanbul-İzmir
Ah be Cemal,im senin yıldızın efendiliğinle beyefendiliğinle kalbimizde yüzlerce binlerce zaten :)
Takılmayın yıldıza aya güneşe :)
İnsanın parlaklığı yeter hepimize...

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,544
1,010
Bursa
Bu konu hangi forumda olursa olsun o kadar çok tartışılıyor ki burda da gördüğüme şaşırmadım doğrusu.
İşin aslı o yıldızların hiçbir anlamı yok sadece görsellik katıyor foruma o kadar.
Mesela 50 ya da 100 mesaj yazdığınızda yıldız sayınızda bir artış olduğunu göreceksiniz eğer istediğiniz sadece buysa sorunuzun yanıtını aldınız demektir.
Ha değilse rep,yıldız vb. şeyler forumumuzda (en azından benim için) hoş görseller olmaktan öteye giden bir şey değildir. O yüzden bu yıldız ve rep muhabbetini fazla kafanıza takmamanızı ve forumun keyfini çıkarmanızı öneririm ;)
İyi akşamlar Allah'a emanet olun :d

savok

Admin
30 Eki 2009
20,018
85,863
Kasımpaşa
Sevgili caretta
yıldız sayısı yazılan mesaja göre artıyor,
üyeler için 500 mesajdan sonra 4 yıldız oluyor sanırım.
rep puanı da beğeni puanı gibi bir şey
isminizin altında bulunan + işaretine diğer üyelerin tıklaması ile oluşuyor.
Ben de bu kadar biliyorum.

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,378
efenim sizin gibi 10 yüz bin baloncuk yutanlara...
"ucuberatör" sıfatı verilmeli :65:

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
212
denizci
Bence; yıldız sayısı mesaj sayısına hiç bağlı olmamalı, yüzlerce mesaj dahi atılsa yıldız sayısı hiç artmamalı. Hiç karşılıksız o kadar emekle tarama, çeviri, balonlama... yapanların en azından bu yıldızları bol bol artmalı. Her gün formu bugün ne var diye ümitle açıp bakmamızı sağlayan bu arkadaşların en azından yıldızları çok çok olsun.
Yapmışları bilmem ama; tarama, çeviri, balonlama... daha yapamamış ben gibilere tek yıldız bile çok, bu formun üyesi olabilmek gerçekten yeter, hem hepimizde Ay Yıldız var.
En büyük korkum da (Çoğu arkadaşın tersi); bir gün kırmızların hepsinin maviye dönüşmesi, o zaman çizgi roman bitecek.
Şimdi “Arkası var”, ama o zaman “Son” olacak, olmasın

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,145
37,580
İstanbul
Bence; yıldız sayısı mesaj sayısına hiç bağlı olmamalı, yüzlerce mesaj dahi atılsa yıldız sayısı hiç artmamalı. Hiç karşılıksız o kadar emekle tarama, çeviri, balonlama... yapanların en azından bu yıldızları bol bol artmalı. Her gün formu bugün ne var diye ümitle açıp bakmamızı sağlayan bu arkadaşların en azından yıldızları çok çok olsun.
Yapmışları bilmem ama; tarama, çeviri, balonlama... daha yapamamış ben gibilere tek yıldız bile çok, bu formun üyesi olabilmek gerçekten yeter, hem hepimizde Ay Yıldız var.
En büyük korkum da (Çoğu arkadaşın tersi); bir gün kırmızların hepsinin maviye dönüşmesi, o zaman çizgi roman bitecek.
Şimdi “Arkası var”, ama o zaman “Son” olacak, olmasın

Üstadım, harika mesajın için teşekkür ederim.

Taramalar bitecek diye endişeniz olmasın. Daha taranacak çok kitap var. Üç beş yılda bitmez diye tahmin ediyorum. Öte yandan öyle büyük bir derya denizden bahsediyoruz ki Türkiye'de yayımlanan çizgi romanlar bir kum tanesi gibi kalır herhalde. Konu çizgi roman olunca kaynak neredeyse sınırsız. Konuşacak, tartışacak o kadar konu var ki... Biraz daha bunlara yöneliriz yavaş yavaş. Çizgi roman okumak çok güzel ama onunla ilgili bir şeyler yazmak, yazılanları okumak, tartışmak, velhasıl biraz daha derinleşmek de bir o kadar güzel. Sonra çevrilip balonlaması yapılabilecek yüzbinlerce çizgi roman var geride... :)

Son düzenleme:

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
138
katılıyorum kardeşim emek güzel biz sadece indiriyoruz işallah bi tarayıcı alırım da bende tarayanlardan olurum.