abolardis
Onursal Üye
- 12 Şub 2011
- 6,628
- 24,640
Bir çoğumuz için sanki yakınımızı kaybetmenin verdiği derin acı ve üzüntülerin içimizde yarattığı derin sancısı ile birlikte seyreden kronik bir rahatsızlık gibi onun erken ve ani vedası.
Çocukluğumdan beri hiç sevemedim vedaları.
Hint Vedalar'ı hariç onun da konuyla ilgisi yok.
Evden çok erken yaşlarda ayrılmanın bir tezahürü sanırım vedalara olan mesafeli duruşum.
Ayrılığın hediyesini hep içimde en derinden hissetmişimdir.
Şimdilerde Üstadımız Daltas'ın ani vedası bir tsunami gibi hepimizi yıktı geçti.
İnsan hiç tanışmadığı insanları bu kadar sevip saygı duyabilir mi ?
Binlerce kez "Evet!"
Profesör'ümüzün aramızdan ayrılması bir yana Tafamus ve Kandraks'ın kaybı beni çok derinden üzmüştür.
Bu ülkede iyi şeyler de oluyor dediğim çizgi roman dünyasında bizim için Grand Master mesabesindeki Üstat Daltas'ın gitmesini ise hala içim yanarak hatırlıyorum.
Bir an önce aramıza tekrar dönmesini temenni ediyorum.
Çok yoruldu biliyoruz.
Çok emek sarf etti biliyoruz.
Elbette dinlensin elbette biraz kendi içinde kalsın.
Umarım bizlerin ona olan saygı ve sevgisini bilerek tekrar döner.
Hiç bir paylaşım yapıp yapmaması önemli değil, aramızda olduğunu görmek bile yeter dahası üstadın gölgesi yeter.
Saygı ve selamlarımla.
Çocukluğumdan beri hiç sevemedim vedaları.
Hint Vedalar'ı hariç onun da konuyla ilgisi yok.
Evden çok erken yaşlarda ayrılmanın bir tezahürü sanırım vedalara olan mesafeli duruşum.
Ayrılığın hediyesini hep içimde en derinden hissetmişimdir.
Şimdilerde Üstadımız Daltas'ın ani vedası bir tsunami gibi hepimizi yıktı geçti.
İnsan hiç tanışmadığı insanları bu kadar sevip saygı duyabilir mi ?
Binlerce kez "Evet!"
Profesör'ümüzün aramızdan ayrılması bir yana Tafamus ve Kandraks'ın kaybı beni çok derinden üzmüştür.
Bu ülkede iyi şeyler de oluyor dediğim çizgi roman dünyasında bizim için Grand Master mesabesindeki Üstat Daltas'ın gitmesini ise hala içim yanarak hatırlıyorum.
Bir an önce aramıza tekrar dönmesini temenni ediyorum.
Çok yoruldu biliyoruz.
Çok emek sarf etti biliyoruz.
Elbette dinlensin elbette biraz kendi içinde kalsın.
Umarım bizlerin ona olan saygı ve sevgisini bilerek tekrar döner.
Hiç bir paylaşım yapıp yapmaması önemli değil, aramızda olduğunu görmek bile yeter dahası üstadın gölgesi yeter.
Saygı ve selamlarımla.
Moderatör tarafında düzenlendi: