Üst Başlığın Değiştirilememesi Ve Yazılan Konunun Silinememesi Sorunu

bentley

Guest
16 Eyl 2013
53
115
konu yazdığınızda sonradan yanlış yazdığınızı fark edip düzelmek istediğinizde düzenle butonuna tıkladığınızda ancak konu kısmındaki yazılanları silebiliyorsunuz ancak başlığı değiştiremiyorsunuz ayrıca yazdığınız konuyu daha sonra silmek istediğinizde silemiyorsunuz site yöneticisi eğer bu hatayı düzeltirse iyi olur.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,756
Kasımpaşa
Yol göstericiliğin ve hataları görüp bildirmen ne kadar güzel. Site yöneticisi olarak bu durumu düşüneceğim. Hatayı düzeltmek iyi olacak mı karar vermem gerek. Düzeltmezsem ne olur onu da bir tartmam lazım.

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,061
20,903
Kamlançu
Daha önce benim de konu başlığı ile ilgili sorunum oldu. Yazdım, yönetici arkadaşlar değiştirdi. Bence yanlış yazılan konu başlıkları yine yöneticiler tarafından değiştirilmeye devam etsin. Aksi takdirde konular herc ü merc olur diye düşünüyorum. Bilmem hak verir misiniz?

bentley

Guest
16 Eyl 2013
53
115
Zaten site ülkenin en mükemmel çizgi roman sitesi ve rakipsiz bu kadar çok çizgi romanın olduğu ve insanların karşılıksız bu kadar çok çizgi roman yüklediği bir başka site yok. Üyeler yazıyorlar bazen imla hatası yapıyorlardır veya yanlış yazıyorlardır sonra konuyu değiştirebiliyorlar ama başlığı değiştiremiyorlar öyle olmamalı üye başlığı değiştirebilmeli gene üye konu açtıktan sonra silmek isteyebilir silme özelliği yok olmalı ve tüm sitelerin olmazsa olması üyelik silme seçeneğidir maalesef o da yok. Bu durum belki gözden kaçmıştır ama detaya inildiğinde bir metazori ortaya çıkıyor sanki üyeye sen üye oldun ama üyelikten çıkamazsın der gibi tabii maksat bu değildir ama sonuç bu. Gerçi üyelikten çıkmak isteyen yöneticiye üyeliğimi sil diye yazar ama ne gerek var kişinin kendi üyeliğini kendi silebilmesi daha makul. Zaten her ciddi sitede sistem budur zaten sitede kimin yönetici olduğu site genelinde belirtili değil ha bir de şu var bu kadar süper bir siteden üyeliğini silmek isteyen olacağını sanmıyorum ama demokrasi adına her ciddi sitede olduğu gibi bu sitede üyelik silme seçeneği olmalı. Her üye sitenin kendince eksiklerini tespit edip belirtirse sitedeki yanlışlıklar giderilir ve bu güzel site daha da güze olur. Hiç para ödemeden sahaflarda bile bulamayacağımız nice antika çizgi romanı gönüllülerin arşivini paylaşarak paylaştıkları bu siteye hepimizin bir borcu var diye düşünüyorum ve bu borcu da ancak sitenin daha da güzelleştirilmesine katkıda bulunarak ödeyebiliriz kanaatindeyim. Siteye emeği geçen tüm çizgi roman gönüllülerine bu vesileyse saygılarımı arz ederim. Bol çizgi roman dolu günler.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,137
37,524
İstanbul
Zaten site ülkenin en mükemmel çizgi roman sitesi ve rakipsiz bu kadar çok çizgi romanın olduğu ve insanların karşılıksız bu kadar çok çizgi roman yüklediği bir başka site yok. Üyeler yazıyorlar bazen imla hatası yapıyorlardır veya yanlış yazıyorlardır sonra konuyu değiştirebiliyorlar ama başlığı değiştiremiyorlar öyle olmamalı üye başlığı değiştirebilmeli gene üye konu açtıktan sonra silmek isteyebilir silme özelliği yok olmalı ve tüm sitelerin olmazsa olması üyelik silme seçeneğidir maalesef o da yok. Bu durum belki gözden kaçmıştır ama detaya inildiğinde bir metazori ortaya çıkıyor sanki üyeye sen üye oldun ama üyelikten çıkamazsın der gibi tabii maksat bu değildir ama sonuç bu. Gerçi üyelikten çıkmak isteyen yöneticiye üyeliğimi sil diye yazar ama ne gerek var kişinin kendi üyeliğini kendi silebilmesi daha makul. Zaten her ciddi sitede sistem budur zaten sitede kimin yönetici olduğu site genelinde belirtili değil ha bir de şu var bu kadar süper bir siteden üyeliğini silmek isteyen olacağını sanmıyorum ama demokrasi adına her ciddi sitede olduğu gibi bu sitede üyelik silme seçeneği olmalı. Her üye sitenin kendince eksiklerini tespit edip belirtirse sitedeki yanlışlıklar giderilir ve bu güzel site daha da güze olur. Hiç para ödemeden sahaflarda bile bulamayacağımız nice antika çizgi romanı gönüllülerin arşivini paylaşarak paylaştıkları bu siteye hepimizin bir borcu var diye düşünüyorum ve bu borcu da ancak sitenin daha da güzelleştirilmesine katkıda bulunarak ödeyebiliriz kanaatindeyim. Siteye emeği geçen tüm çizgi roman gönüllülerine bu vesileyse saygılarımı arz ederim. Bol çizgi roman dolu günler.

Ne güzel. Forumdaki ilk etkinliklerini, forumun eksikliklerini tespit ederek gerçekleştiren üyelerimiz de var. En önemli ihtiyaçlarımızdan birisi buydu. İşaret ettiğin eksikler de zaten son derece önemli eksikler.

Forumla ilgili övgü dolu sözler ve hassasiyet için teşekkürler. Bu arada muhtemelen farketmişsinizdir; foruma olan borcunuzu ödemenin başka yöntemleri de var. Biraz çizgi roman tarayın, düzenleyin, çeviri-balonlama yapın, açılan konulara mesaj yazın, sohbetlere katılın, kırık linkleri yenileyin. Kolay gelsin...

bentley

Guest
16 Eyl 2013
53
115
Yani haklısın zamanla yapılmalı ve şunları yazman çok doğru "En önemli ihtiyaçlarımızdan birisi buydu. İşaret ettiğin eksikler de zaten son derece önemli eksikler. Forumla ilgili övgü dolu sözler ve hassasiyet için teşekkürler." Umarım hallolur.