... TO MASTER MATTER AND ENABLE PEOPLE TO FREE THEMSELVES OF ALL THEIR CHAINS THAT THEY MAY LIVE IN HARMONY WITH TRUE SPIRITUAL VALUES.
... ASIL KONU, GERÇEK RUHSAL DEĞERLERİYLE BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAK İÇİN İNSANLARIN KENDİLERİNİ ZİNCİRLERİNDEN KURTARMALARIDIR.
Upon A Star
Sevgili uzung Güngör ağabeyimizin şahsında; tüm Çizgi Diyarı mıza armağanımızdır.
comedian&fındıkfındık
€œI AM THE LAST OF THE OLD BELIEVERS!
AND I AM THE FIRST OF THE NEW.
€œBEN ESKİ İMANLILARIN SONUNCUSUYUM!
VE YENİ OLANIN İLKİYİM.
Upon A Star
Upon A Star / Moebius 1
Jean Giraud (Moebius)
Epic Graphic Novels
1987
Çalışma Notları:
Sevgili direc11 üstadımdan aldığım linkle bu çalışmaya karar verip; Sürpriz-2 adlı konumla (http://www.cizgidiyari.com/forum/ceviri-ve-balonlama-projelerimiz/70768-surpriz-2-a.html) projelerde yayınlamıştım. Kısa bir süre sonra sevgili Hones üstadımız da forumda yayınladı.
Balonlamayı sevgili comedian ustanın kabul etmesi ise ayrı bir ayrıcalık oldu benim için, hakikaten aşırı yoğun ve zaten bu konuda profesyonel bir arkadaşımız, yani gerçek bir üstat, dolayısıyla balonlama konusunda söyleyebileceğim hiç bir şey yok, altında comedian imzasının varlığı her şeyi söylüyor, umarım bana düşen kısımda; bu muhteşem kaliteye gölge düşürmemişimdir.
KAPİTALİZM VE KOMÜNİZM SERVETİ SİLMEKSİZİN YENİDEN DENGELEYECEK YENİ BİR SENTEZE EL AÇIYOR.
Upon A Star
Upon A Star; bugüne kadar ki çalışmalarımın içinde en severek yaptığım oldu, müthiş keyif aldım, Jean Giraud (Moebius) tam bir aydın sanatçı ki giremedi mısır salatalarımıza hala bizim de meyhanelerimizde.
€œESKİ SAVAŞLARINIZ CESARET VE DİSİPLİNLE KAZANILDI. YOL BOYUNCA, BU ASKERLER DAHA OLGUN MEDENİYETLERİN GELİŞTİRİLMESİ SIRASINDA MODASI GEÇMİŞ KÜLTÜRLERİ SÖKÜP ATMAK İÇİN SAVAŞ TANRISI TARAFINDAN ELE GEÇİRİLMİŞTİ.
GERÇEK MÜCADELE BARIŞÇIL ENDÜSTRİYEL, BİLİMSEL VE SOSYAL ZAFERLERLE OLMALI.€
Upon A Star
Eser; evrende geçiyor, pusulası Tanrıların.
€œÖlüyorum tanrım
Bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.
Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
Fena değildir...
Üstü kalsın...
Cemal Süreya
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.
€œSOME CONSIDER IT AS A KIND OF GOD, ATAN. CULTS AND RELIGIONS ARE BORN, THEN DIE. THE PYRAMID IS UNMOVED.
BAZILARI BUNU BİR TÜR TANRI OLARAK DEĞERLENDİRİR, ATAN. İNANÇLAR VE DİNLER DOĞAR, SONRA ÖLÜR. PİRAMİT YERİNDEN KIMILDAMAZ.
Upon A Star
Marangozuyuz Tanrıların, kırık çivileri ceplerimizde, sevgi ve saygılarımla,
fındıkfındık
04.09.2013
Beşiktaş
Upon A Star / Moebius 1
Bir Yıldız Üzerine / Moebius 1
1987
Sanatçı:
Jean GIRAUD (Moebius)
Kaynak:
direnc11
Balonlama:
comedian
Amatör Çeviri
fındıkfındık
ölümden korkmayan ölümsüzdür
God's Away On Business / Tom Waits
... ASIL KONU, GERÇEK RUHSAL DEĞERLERİYLE BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAK İÇİN İNSANLARIN KENDİLERİNİ ZİNCİRLERİNDEN KURTARMALARIDIR.
Upon A Star
Sevgili uzung Güngör ağabeyimizin şahsında; tüm Çizgi Diyarı mıza armağanımızdır.
comedian&fındıkfındık
€œI AM THE LAST OF THE OLD BELIEVERS!
AND I AM THE FIRST OF THE NEW.
€œBEN ESKİ İMANLILARIN SONUNCUSUYUM!
VE YENİ OLANIN İLKİYİM.
Upon A Star
Upon A Star / Moebius 1
Jean Giraud (Moebius)
Epic Graphic Novels
1987
Çalışma Notları:
Sevgili direc11 üstadımdan aldığım linkle bu çalışmaya karar verip; Sürpriz-2 adlı konumla (http://www.cizgidiyari.com/forum/ceviri-ve-balonlama-projelerimiz/70768-surpriz-2-a.html) projelerde yayınlamıştım. Kısa bir süre sonra sevgili Hones üstadımız da forumda yayınladı.
Balonlamayı sevgili comedian ustanın kabul etmesi ise ayrı bir ayrıcalık oldu benim için, hakikaten aşırı yoğun ve zaten bu konuda profesyonel bir arkadaşımız, yani gerçek bir üstat, dolayısıyla balonlama konusunda söyleyebileceğim hiç bir şey yok, altında comedian imzasının varlığı her şeyi söylüyor, umarım bana düşen kısımda; bu muhteşem kaliteye gölge düşürmemişimdir.
KAPİTALİZM VE KOMÜNİZM SERVETİ SİLMEKSİZİN YENİDEN DENGELEYECEK YENİ BİR SENTEZE EL AÇIYOR.
Upon A Star
Upon A Star; bugüne kadar ki çalışmalarımın içinde en severek yaptığım oldu, müthiş keyif aldım, Jean Giraud (Moebius) tam bir aydın sanatçı ki giremedi mısır salatalarımıza hala bizim de meyhanelerimizde.
€œESKİ SAVAŞLARINIZ CESARET VE DİSİPLİNLE KAZANILDI. YOL BOYUNCA, BU ASKERLER DAHA OLGUN MEDENİYETLERİN GELİŞTİRİLMESİ SIRASINDA MODASI GEÇMİŞ KÜLTÜRLERİ SÖKÜP ATMAK İÇİN SAVAŞ TANRISI TARAFINDAN ELE GEÇİRİLMİŞTİ.
GERÇEK MÜCADELE BARIŞÇIL ENDÜSTRİYEL, BİLİMSEL VE SOSYAL ZAFERLERLE OLMALI.€
Upon A Star
Eser; evrende geçiyor, pusulası Tanrıların.
€œÖlüyorum tanrım
Bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.
Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
Fena değildir...
Üstü kalsın...
Cemal Süreya
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.
€œSOME CONSIDER IT AS A KIND OF GOD, ATAN. CULTS AND RELIGIONS ARE BORN, THEN DIE. THE PYRAMID IS UNMOVED.
BAZILARI BUNU BİR TÜR TANRI OLARAK DEĞERLENDİRİR, ATAN. İNANÇLAR VE DİNLER DOĞAR, SONRA ÖLÜR. PİRAMİT YERİNDEN KIMILDAMAZ.
Upon A Star
Marangozuyuz Tanrıların, kırık çivileri ceplerimizde, sevgi ve saygılarımla,
fındıkfındık
04.09.2013
Beşiktaş
Upon A Star / Moebius 1
Bir Yıldız Üzerine / Moebius 1
1987
Sanatçı:
Jean GIRAUD (Moebius)
Kaynak:
direnc11