Üç Harika TV Kanalı

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,732
Üç Harika TV Kanalı

Değerli Dostlar,

Türksat Uydısu'nda üç güzel TV kanalı buldum.Bunlardan birinde sürekli film gösteriliyor.Çoğu da eski kovboy filmleri.Diğer ikisi belgesel kanalı.Harika hayvan belgeselleri yayınlanıyor.

Bu kanallar şunlar:


Aktion (Film)

MBelgesel TV (Belgesel)

Aile Box Euro (Belgesel Box) (Belgesel)


Ayrıca uyduda sürekli Kemal Sunal filmleri gösterilen pek çok TV kanalı da var.Bazı TV kanalları eski Türk filmleri yayınlıyor sürekli.

Bilginize..


Selam ve sevgiler..




 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,732
Sevgil büyük beyaz,

O kadar teknik bilgim yok.Üç kanal da Türksat'ı taratınca çıkıyor.


Selam ve sevgiler..
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,790

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler sayın "silence". Ben de artık Türksat'ın parasız kanallarının sıkı bir takipçisi olup çıkmak üzereyim. Oysa eski yıllarda "cine5" ve "digiturk" gibi paralı mecraların kanallarını sürekli izler, bununla kalmaz bunlardan video kayıtları da yapardım. Tam 3 tane digitürk aboneliğim vardı, birinden izler ikisinden kayıt yapardım, ne büyük saçmalıkmış. Kaydettiklerimin binde birini bile ikinci kez seyretmişliğim yoktur, öylece raflarda toz toplamaya devam ediyorlar. Üstelik program tekrarları da bıktırmıştı. Paralı kanal oldukları halde tıpkı parasız kanallar gibi bir de reklam alıyorlardı araya. Bu bardağı taşıran son damla oldu ve hepsini bıraktım (Tek üzüldüğüm artık History Channel vb gibi bir iki kanalı seyredemiyor olmam)

Şimdi sizin de işaret ettiğiniz gibi parasız kanallar arasında da "tematik" diyeceğimiz kanallar var. Mavi Belgesel'i (adı değişmiş "Macro Belgesel" olmuş) ben de kaçırmıyorum (son zamanlarda tekrar yayınları çoğaldı ama). Aktion'u ve Aile Box Euro'yu hatırlıyamadım, bakacağım.

Ben de şunları ekleyeyim:
* TV EM: çok seçkin western filmleri gösteriyor (hem de çok sık).
* Fil TV: Paralı bir mecranın parasız olan tek kanalı, ama ordakilerle aynı filmler gösteriliyor. Kaliteli ve oldukça yeni filmler bunlar. Bizim kanallarda Avrupa sinemasına fazla yer verilmiyor. Bu kanalda bolca Avrupa filmi var.
* Flash TV: Diğer zamanlar "Pavyonu evinize getiren kanal" sloganına layık bir kanal olan Flash (bu benim uydurduğum bir slogan!) sabaha karşı 1950 ve 1960'ların unutulmaz klasik filmlerine rastlamak mümkün.
* cNBCe'de hafta sonları yakın zamanların klasik filmleri gösteriliyor. Ancak altyazılı.​
Daha başka kanallar da var ama şimdi adlarını hatırlamıyorum. Örneğin küçük bir kanalda ara sıra 1950'lerin ve 1960'ların eski Sovyet filmlerine rastlıyorum (Türkçe seslendirilmiş tabii ki).
(Not:bunlarda bile digiturk'teki kadar reklam gösterilmiyor!)

 
Son düzenleme:

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,732
Sevgili scanfan,

Hotbird uydusunda Fransız kanalları şifresiz yayınlanırken bir DVD kaydedici almış bine yakın film, dizi film ve belgesel de ben kayd etmiştim.İnternetten de pek çok film, dizi film, belgesel indirip DVD'ye kayd ettim.

Geçenlerde izlemek istedim ancak çalıştıramadım.Şimdi atılmayı bekliyor o kadar emek ve masraf.

Ancak Türksat'ta bulunan kanallar sayesinde sevdiğim bütün filmleri izliyorum.Elliye yakın TV kanalı eski Türk filmlerini yayınlıyor.Kemal Sunal başta olmak üzere Tarık Akan, Cüneyt Arkın, Şener Şen, Ayhan Işık, İlyas Salman, Ediz Hun, İzzet Günay, Kartal Tibet,Zeki Alasya, Metin Akpınar ve diğer ünlü aktörlerin filmleri peş peşe yayınlanıyor.Bir kaç kanalda aynı filmin yayınlandığı oluyor.Hababam Sınıfı,başta olmak üzere pek çok güzel film izlenebiliyor.Malkoçoğlu, Tarkan, Battal Gazi severler de o filmleri izleyebilirler.


Çizgi roman severlerin eski Türk filmlerini sevdiğini düşünüyorum.Çizgi roman severler bu kanalları zevkle izleyeceklerdir.


Selam, sevgi ve saygılar sunarım..
 

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,271
54,277
Kendi Koltuğunda
Hiç birini daha doğrusu tv izlemiyorum niyemi hepsi arşivimde tüm vesternler kovboy filmleri arşivimde mevcuttur hiç reklam izlemem indiriirm ne izleyeceksem reklamsız ripli izlerim
 

necropol

Onursal Üye
11 Eyl 2011
513
2,499
Televizyon kızıma ait çizgi film izliyor bakma fırsatım olmuyor. Bilgisayarda genelde çizgi romanlarla ilgileniyorum tabi belirli zaman sonra bilgisayarada el koyuyor :D
Bende tablete Mobil Televizyon yükledim izlemek için bu kanalların geneli var çizgi roman okumak içinde ACV programı kurdum bende keyiflisi yok :)
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,557
70,705
NeverLand
Keşke İz TV paralı yayından çıksa da, Fantastiğin Sineması belgeselini herkes izleyebilse.
Yeşilçam'ın fantastik kahramanlarına harika bir belge niteliğinde.
Emeği geçenlere çok teşekkürler.
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,732
Değerli dostlae Aksiyon TV ismini Western TV olarak değiştirmiş.Bilginize..


Selam ve sevgiler..
 
Üst