TV'de 7 Gong - Sayı: 35 (29 Ağustos 1988)

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,807
29,081

TV'de 7 Gong 1988 - Sayı 35
Haftalık Televizyon ve Sinema dergisi
29 Ağustos 1988 tarihli 35. Sayısı
Fiyatı 700 TL
64 sayfa (16 sayfa program ekiyle), 122 MB

MoJNz1.jpg

QvMDky.jpg

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,577
3,398
çocukluğumuzda denk gelirdik sağda solda
büyük keyifle okurduk
günümüzde okuyup o dönemi daha iyi anlayabileceğimiz güzel bir paylaşım
devamını bekliycez haberin olsun
teşekkürler üstadım

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,538
Rambo ve javs serisi Battal Gazi gibi devam ederdi.Bir - iki - üç Rambo nun oğlu dayısı amcası Süper filmlerdi Dönemine göre Rambo 2 yi belki 50 kez izlemişimdir.Videolar yeni çıkmış betası var VHS si var.Film stoklamışım.Bir sürü.Van Damme dan Kan Sporu Rambo nun diğer serileri.Kemal Sunal İlyas Salman Şener Şen den Şekerpare ve diğerleri.Elde kitap gibi videolar gören kitap sanar mahalleden bir amca görmüş çantadaki videoları kitap sanmış aferim yeğenim böyle okuycan adam olcan kitapları oku hemi dedi.Okumazmıyım sabaha kadar film izlemeye devam.Doğru dürüst sinema yok kaliteli filmler tek tük.Pazar günü Western leride olmasa bittik.Haftayı iple çekiyoruz.Kara Şİmşek , Atlantis ten Gelen Adam , Görünmez Adam bekliyoruz.Birde Shogun efsane dizi.Star Wars gösterime yeni girecek gazete reklamlarından görüyoruz.Bir gelse diye bekliyoruz.Habire roman okuyoruz.Yer Demir Gök Bakır , Ağrı Dağı Efsanesi , İlk Aşk, Seksen Günde DevriAlem, Kelebek , Mayk Hammer , Agatha Christie evdekilerde bir telaş bizimki kitap okuyor yoldan çıkacak heral.Neyse korktukları gibi olmadı yoldan çıkmadım doğru yola girdim.Aklımı kullanmayı öğrendim felsefeyi tanıdım.Edebiyatı tanıdım.Küçücüktüm oltayı attım denize bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm.Büyüdüm işsiz kaldım aç kaldım para kazanmam gerekiyordu girdim insanların arasına insanları gördüm.Yaman çelişkiler yaşadım.Günlerce kendimi aradım.Tanıdık bir kitap dert ortağı bir şair bir veciz söz bulmak için neler vermezdim.Sonunda karar verdim .Kendimin hem öğrencisi olacaktım.Hem hocası halada öyledir kendimin en iyi öğrencisi ve en iyi öğretmeni yine benim.Öğrendiklerimi kendime öğretiyorum ve yaşamla tecrübe ediyorum.Her bilgiyi her fikri tanıştığım her yeni gerçekliği.Şunu öğrendim bir şey öğrenmiyorsan bu hayatta aslında yaşamıyorsun.Yaşamak sevmek ve öğrenmek Buscalia güzel yazmış sevmek öğrenilebilir nefret etmenin öğrenildiği gibi.İlerleyen yaşlarda hala sevmeyi öğrenememişse bir insan gerçekten yazık yıllarına.Her şeyin panzehiridir.Sevmek.Hayat boyu öğrenmek ise mecburumuz.Filmlerden çıktık yola hala yürüyoruz.Değerli paylaşımınız için elinize sağlık değerli dostum teşekkür ederiz.

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,059
20,538
Kamlançu
Uzun aradan sonra sizi tekrar görmek güzel sevgili Swingtex.
Güzel bir dergi ile selamlamışsınız bizi.
Kapakta yer alan Rambo filmi her ne kadar sıradan bir aksiyon filmi gibi görünse de arkasında bir felsefesi vardır. Onu takip eden devam filmleri ise aynı felsefeyi taşımaktan ziyade aksiyona döndü.
Neyse, teşekkür ederim üstadım. Ellerinize sağlık.