Bendeniz "Tex Renkli Maceralar serisi" öncesi uzun yıllar fontlarla ilgilendim. Bir fontla uğraşmanın ne demek olduğunu, bazen bir fonta Türkçe karakter eklerken nasıl bir sıkıntı çekildiğini bilen biri olarak el emeği göz nuru Türkçe karakterler eklenmiş fontlarımın bir kataloğunu aşağdaki linkte bulabilirsiz. Tamamı 10.000 rakamının üzerinde olan bu fontların aralarında pek çoğunuzun işine yarayacak yüzlerce/binlerce font bulunduğunu söyleyebilirim. Katalogda bütün fontlaraki (ĞÜŞİÖÇ ğüşiöç AaBb...) karakterler gösterilmiştir.
Bunları daha önce 2009 yılında da yayınlamıştım. ÇOK YER TUTTUKLARI İÇİN MEDAFIRE LİNKLERİNİ SİLMEK ZORUNDA KALDIM. İHTİYACINIZ OLAN FONTLAR VARSA İSİMLERİNİ BANA ÖZEL MESAJLA BİLDİRİRSENİZ, ONLARI EN KISA SÜREDE YÜKLER BİLGİ VERİRİM.
İlave bilgi: Bütün fontlarda Türkçe karakterler dahil 1000'den fazla kerning çifti (AT - AV - LT gibi dizilişlerde harfleri birbirlerine yaklaştırarak güzel bir görünüm sağlar) vardır. Photoshop'da Karakter başlığı altında AV seçeneğinde "Optical" başlığı seçilirse o font-yazı için kerning çiftleri aktif hale getirilir.
Bunları daha önce 2009 yılında da yayınlamıştım. ÇOK YER TUTTUKLARI İÇİN MEDAFIRE LİNKLERİNİ SİLMEK ZORUNDA KALDIM. İHTİYACINIZ OLAN FONTLAR VARSA İSİMLERİNİ BANA ÖZEL MESAJLA BİLDİRİRSENİZ, ONLARI EN KISA SÜREDE YÜKLER BİLGİ VERİRİM.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İlave bilgi: Bütün fontlarda Türkçe karakterler dahil 1000'den fazla kerning çifti (AT - AV - LT gibi dizilişlerde harfleri birbirlerine yaklaştırarak güzel bir görünüm sağlar) vardır. Photoshop'da Karakter başlığı altında AV seçeneğinde "Optical" başlığı seçilirse o font-yazı için kerning çiftleri aktif hale getirilir.
Son düzenleme: