Tüm Diyara Açık Teşekkür

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
230
608
Merhaba öncelikle ben çizgiromana 3-4 sene önce başladım.Yaşım gereği eski serilere ulaşımım imkansıza yakındı.Tek tük alsamda (Bunlar genelde ya kardeşim sağolsun yırtıldı yada evin içinde kayıplara karıştı) Yeni ve ulaşılabilir serilerde maddi olarak toplamak benim yaşımda intihara eş gibi birşey. :)
Sonra bu siteyi buldum.Dostlarımız abilerimiz sağolsunlar 100 lerce çizgiromanı yüklemişler.İlk başta bunlar deli mi ? Dedim.Bunca çizgiromanı sayı sayı topladıktan sonra herkezin ulaşabileceği biryere yükleyip ne reklam ne 100000 lerce mesaj hiçbir şey beklemeden okumalarını istemek delilikti gerçekten saatlerce zaman geçirdikten sonra işin özü anlaşıldı tabi.Herkes birbirine ailesi gibi bağlı.Doğum günleri özel günler buluşmalar.En çok hoşuma gidende dost dedğin kara günde belli olur derler ya O oldu.İnsan kendi komşusuyla bile ne yazık ki pek samimi olmazken Buradaki dostların arkadaşlıkları beni derinden etkiledi...
Sevdiğim bir noktada yöneticilerin tavrıydı.''Biz bu siteyi kurduk biz ne dersek o'' Tarzı burnu havada tutum takılan kimseye rastlamadım sitede.Hepside siteye eğlenmeye sohbet etmeye gelmiş iyi niyetli insanlar olarak bir izlenim bıraktı benim gözümde.
Söylemeden geçemiyeceğim.Çeviri Balonlama bölümünü epey sonra keşvettim.Eee diğerlerini okuyup doyum noktasına yaklaşana kadar gözüm başka birşey görmedi.Ama keşvettikten sonra İyice heyecanlandım.Dile kolay daha Türkçe yayınlanmamış serileri arkadaşlar çevirisini yapıyor üstüne balonlamak için bilgisayar başında Belki gözleri şişene kadar zaman harcıyorlardı.Orayada daldım.
Heyecanla beraber indirdiğim Çizgiromanlardan sonra içim biraz burkuldu.(Bu mesajda bir nevi Günah çıkarmak aslında.) Onca çizgiromana bir teşekkür mesajını bile yazamamıştım tabi mazeretim vardı.100Lerce çizgiromanın herbirine nasıl yorum atıyım. ?Bu arada bu konudaki haksızlığımı da gördüm.Örnek vermek açısından beni etkileyen insanlarda teşekkür için hiç yorumunu esirgemeyen üşenmeyen Sayın Savok'u verebilirim.
Son olarak bu konunun amacı yüklemeleriyle gece gündüz çeviri ve balonlamalarıyla Derlemeleriyle Hayatıma renk katan bütün forum sakinlerine teşekkürü borç bilmemdir.
Son olarak hakkınızı Helal edin diyorum.Uzun ve Çizgiromanlarla dolu ömürler dilerim hepinize.
 
Son düzenleme:

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,372
3,561
Midgard
tolgam seni ilk defa bugün forumda aktif gördüm umarım devam eder bu aktifliğin. Ayrıca sitedeki genç nüfusun arttığını görmek de sevindirici kendimi yalnız hissedicem yakında :D Hoşgeldin aramıza :)
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
37,138
İstanbul
Tolgam dostumuza pek çoğumuzun durumunu yansıtan bu içten yazısı için çok teşekkür ediyorum.

Forumun ilk üyelerinden olmama rağmen aktif olmam epeyce sonra gerçekleşti. Aradan geçen süre zarfında forumda bir oraya saldırdım, bir buraya. Binlerce çizgi romanı indirdim. İndirirken sessiz teşekkürlerimi gönderdim elbette bu büyük emeğin arkasında olanlara. Bir gün geldi ve "yeter yahu, artık ben de katkıda bulunmalıyım" dedim ve gücüm, zamanım ve yeteneklerim neye yetiyorsa o kadarına yetişmeye çalıştım. Ben inanıyorum ki herkesin sürece dahil olma zamanı var, sadece o zamanın gelmesi gerekli. :)

Tolgam dostumun bu yazısı, yapılanların karşılık bulduğunu göstermesi açısından benim için çok kıymetli.

Sevgili Tolgam, forumun keyfini çıkartmaya devam et. Zamanının geldiğini düşündüğünde de bir yerinden tutarsın işin.

Sevgiler.
 

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
230
608
tolgam seni ilk defa bugün forumda aktif gördüm umarım devam eder bu aktifliğin. Ayrıca sitedeki genç nüfusun arttığını görmek de sevindirici kendimi yalnız hissedicem yakında :D Hoşgeldin aramıza :)

Benim Üyelik tarihi 05-03-2011
Cidden bende bu açıdan bakınca epey şaşırıyorum.Bundan sonra yapabildiğim kadar aktif olmaya çalışacağım.Ve şunu da söyliyebilirim.Siz beni tanımasanızda ben çoğunuzu epey iyi tanıyorum.Geçen 2 senenin katkısı :)

Sevgili Direnç11 benimde niyetim o.Konuşmadan 2 sene geçirdik.Hoş sohbetle En az 20 sene geçirip açığı kapatırız umarım.
 

gruznan

Çeviri & Balonlama
20 Eki 2011
251
914
Sessiz coğunluk birden dile gelseydi ne gürültü olurdu ama :)
Yine de bu da güzel bir adım...
 

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
303,212
Güzel gönlünüz ve samimiyetiniz yeter;
sevgi ve saygılarımla...

bayrakzaf.gif
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,888
140,310
Duygularını bu kadar açık ve temiz bir ifadeyle yazıya dökmenden dolayı biz sana teşekkür ederiz.

Kocaman bir çizgi roman forumu olduysak bunda hepinizin,hepimizin katkısı var.

Sessiz kalan arkadaşlarımızın bile bunda katkısı var,ben böyle olduğunu inanıyorum.

Amaç, çizgi romanı sevdirmek,dostlukları artırmak,hepsinin kalıcı olmasını sağlamak.

Sevgili gruznan'ın dediği gibi (Sessiz coğunluk birden dile gelseydi ne gürültü olurdu ):D:D

O gürültüyü duymakta güzel olurdu:D
 

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
230
608
Diyardaki Tüm arkadaşlarımıza Abilerimize Söyleyebilirim ki beni bir kere daha hayran bıraktınız.
Bu kardeşinizide ''Foruma birşey katmamış Sömürmüş durmuş'' Diyerek dışlamayıp ailenize kabul ettiğiniz için.Bu tür dostluklar olduktan sonra çizgiroman bahane ve teferuat kalır.Güzel sohbetiniz bile beni bu foruma bağlamaya yeter.
 

akim

Kıdemli Üye
29 May 2011
199
418
Tolga kardeşim, ben çizgiromanlar sayesinde okumayı öğrendim, daha doğrusu sınıfta ilk önce okumayı ben öğrendim sırf çizgiroman okuya bilmek için, yaşım 36 oldu. Bu siteyi keşfettiğimde, kendimi Cengiz hanın kayıp hazinesini bulmuş gibi hissettim ve o kadar mutlu oldum. Bende ilk başlarda hangisini okuyayım hangisine saldırayım diyerekten epeyce bir süre geçirdim, sonra farkettim ki bu imkanı bize sağlayan dostlara bir teşekkürü bile çok görmüşüm o süre zarfında, ve inan utandım kendimden. ( Tolga, sayende günah çıkarma imkanı bulduk :) ) Mesai saatlerim dolayısıyla ne yazık ki toplantılara katılma imkanı bulamadım, yoksa gerçekten burada bulunan güzel insanlarla yüz yüze görüşüp tanışmayı çok istiyorum. Ve umarım imkan bulduğumda buraya bir şekilde katkı sağlaya bilirim. Yani Tolga tek değilsin bu konuda, burası bir aile gibi bu güne kadar edindiğim izlenimlere göre, o yüzden aile içinde takıl kafana göre ve sadece mutlu ol :). Son olarak bütün emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler :)
 

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,198
5,181
".....Heyecanla beraber indirdiğim Çizgiromanlardan sonra içim biraz burkuldu.(Bu mesajda bir nevi Günah çıkarmak aslında.) Onca çizgiromana bir teşekkür mesajını bile yazamamıştım tabi mazeretim vardı.100Lerce çizgiromanın herbirine nasıl yorum atıyım. ?Bu arada bu konudaki haksızlığımı da gördüm.Örnek vermek açısından beni etkileyen insanlarda teşekkür için hiç yorumunu esirgemeyen üşenmeyen Sayın Savok'u verebilirim.
Son olarak bu konunun amacı yüklemeleriyle gece gündüz çeviri ve balonlamalarıyla Derlemeleriyle Hayatıma renk katan bütün forum sakinlerine teşekkürü borç bilmemdir.
Son olarak hakkınızı Helal edin diyorum.Uzun ve Çizgiromanlarla dolu ömürler dilerim hepinize."


Tüm kalbimle katılıyorum, üreten arkadaşlara sevgiler, saygılar ve başarılar.
 
Üst