profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,003
- 546,826
Bu yazının altına imzamı atarım.Sayın sarkomer çok haklı bir noktaya değinmiş.Haluk abime rabbim uzun yıllar sağlık ve mutluluk versin.Topuz, ismini yansıtan sevimli bir kahraman...
Gerçek kahramanımız ise "Forum"un "Profesör"ü...
Ne kadar teşekkür etsek yetersiz,
ne kadar da minnet duygularımızı ifade etsek kifayetsiz...
Naçizane ve yürekten teşekkürler Sayın "Profesör";
Bu "Diyar"a ve Çizgi roman tarihimize nikiniz ve isminizin şimdiden kazındığına inanıyorum.
Sevgi ve saygılarımla...
Topuz çizgi romanı demek ki ben daha doğmadan çıkmaya başlamış.Milli Kütüphane'de 1986,87,88,89 yılına ait Türkiye Gazetelerini incelediğimde, bu çizgi romanın kesintisiz olarak yer aldığını görmüştüm.Bu yılların öncesi ve sonrasında da muhakkak çıkmıştır.Rahmetli Vehip Sinan ve kısa süre önce kaybettiğimiz Sinan Gürdağcık, Türkiye Çocuk Dergisi'nde de çizgi romanları yayımlanan çizerlerden idiler.Çok teşekkürler.Bunlar topuzun ilklerinden efsane kitaplar 1973 yılında basılmış çok teşekkürler.Birde Kül Işının peşinde var.
Topuz çizgi romani demek ki ben daha doğmadan çıkmaya başlamış.Milli Kütüphane'de 1986,87,88,89 yılına ait Türkiye Gazetelerini incelediğimde, bu çizgi romanın kesintisiz olarak yer aldığını görmüştüm.Bu yılların öncesi ve sonrasında da muhakkak çıkmıştır.Rahmetli Vehip Sinan ve kısa süre önce kaybettiğimiz Sinan Gürdağcık, Türkiye Çocuk Dergisi'nde de çizgi romanları yayımlanan çizerlerden idiler.