Tomb Raider Journeys 01 (of 12)

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,821
28,682
İstanbul
Tomb Raider Journeys
Pirates - Korsanlar
01 of 12

Top Cow
Hikaye: Manny Clarke
Çizimler: Fiona Kai Avery
Çeviri: SenSei
Balonlama: SenSei
Yıl: 2002
Dosya Türü: cbr
Sayfa sayısı: 31
Tür:Macera

Lara Croft yeni görevi için Peru'ya yola çıkar. Aciliyeti olmadığı için teknesi ile deniz yolunu seçer ve aynı zamanda tatili'nin tadıı çıkartmaya çalışır. O sis gelene kadar. Birden kendisini 16. yüzyıldan kalma bir korsan gemisinde bulur ve macera başlar.

01_7.jpg

indirmek için

Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,368
142,834
Tomb Raider i türkçe olarak üstadın yorumuyla okuma zevkli olacak. Teşekkür ederim, her gönlünüzce olsun.

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,821
28,682
İstanbul
Tomb Raider aslında çok fazla haz alamadığım bir karakterdir. Filmlerini de çok tutmadım açıkcası. Ama Journey serisi geçti elime ve şöyle bir kurcaladığmda çizimler ve özellikle hikayesi hoşuma gitti. Bu yüzden haftalık bir sayı mümkün oldukça eklemek istedim. Umarım keyif alırsınız.
Sevgilier...

hggurak

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
8 May 2015
1,132
8,204
İstanbul
Halen keşfetmeye devam ediyorum siteyi...
Sanırım bunun bir sonu da olmayacak.
Avatarım'da 'Lara Croft' olmasına karşın bu konuyu da maalesef yeni keşfedebildim.
Yaşımla uygun değilmiş görünebilir ama sıkı bir Tomb Raider sempatizanıyım. Tüm çıkan Tomb Raider oyunlarını oynadım ve çoğunu bitirdim. Hele playstation 1 ve 2 platformlarında çıkan serinin ilk 5 oyununu defalarca oynamışlığım vardır.
Sensei'ye katılıyorum, sinema filmlerini (Angelina Jolie'nin karaktare müthiş benzerliği ve performansına rağmen) ben de pek başarılı bulmadım.
Ancak oyunlar, atmosfer olarak bir harikadır. İnanın, başına oturduğunuzda ilk oyunun dahi (zaten seri ilk oyunun çok beğenilmesiyle gelişmişti) başından kalkamazsınız. Bu ilk oyun geçtiğimiz yıllarda grafikleri yenilenerek "Tomb Raider Anniversary" adıyla tekrar piyasaya sürülmüş ve o da olumlu satış rakamlarına ulaşmıştı.
Şimdi Sensei dostumuz diyor ki: "Buyurun Tomb Raider şölenine"...
Bu daveti hiç naz yapmadan kabul ediyor ve kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
"Çizgi Diyarı" beni itinayla şaşırtmaya devam ediyor...