Thulsa Doom Sayı 01/02/03/04(Çeviri ve Balonlama)

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,005
11,257

thulsadoom1001.jpg

thulsadoom2001.jpg

s001u.jpg

s004x.jpg

Alıntıdır. Türkçeye çevirip nette paylaşıma açan paylaşımcı gönül dostu Darkopal'a forumumuz aracılığıyla teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,294
54,673
TAM 35
Vay o ne etkileyici kapak öyle.Kimbilir macera nasıldır? Tarayana ,Türkçeye çevirene ve bizlerle buluşturan Aziz dostum sana çok teşekkürler.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,898
141,237
sevgili dostum paylaşımın için teşekkürler,sağol

Paylaşan ve paylaşmaktan keyf duyan herkese özellikle teşekkür ederim.Sevgili dostum paylaşımından dolayı ayrıca sana çok teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,046
İzmir
Thulsa Doom serisinin ilk sayısı hariç tüm linkler kırık. Bir el atarsanız sevinirim.

Savagesword

Yeni Üye
25 Nis 2010
12
5
Darkopal, DP forumlarından sevdiğimiz, şahsen tanıdığımız çok kıymetli bir dostumuz. ÇR olayına yeni bir kalite getirdiği aşikar... Yaşlı Logan'da yaptığı işle çıtayı çok yukarılara taşıdı. Ellerine sağlık :)

sanji54

Kıdemli Üye
30 Ocak 2010
207
30
darkopal dan yine muhteşem bir çalışma sayesinde bu güzel eserleri Türkçe okuyabiliyoruz.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,046
İzmir

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,475
8,801
İzmir
Arnold Schwarzenegger'ın oynadığı ilk Conan the Barbarian filminin kötü adamı olan Thulsa'nın maceraları bakalım nasıl? Usta oyuncu James Earl Jones'un yerini tutabilecek mi acaba? Okuyalım bakalım, göreceğiz. Bu arada James Earl Jones, ilk üç Star Wars üçlemesinde Darth Wader'ı seslendirmişti. Etkileyici bir ses tonu vardır.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,046
İzmir
Arnold Schwarzenegger'ın oynadığı ilk Conan the Barbarian filminin kötü adamı olan Thulsa'nın maceraları bakalım nasıl? Usta oyuncu James Earl Jones'un yerini tutabilecek mi acaba? Okuyalım bakalım, göreceğiz. Bu arada James Earl Jones, ilk üç Star Wars üçlemesinde Darth Wader'ı seslendirmişti. Etkileyici bir ses tonu vardır.

Conan filmlerini sevmeme nedenleri listemdekilerden birini sen eklemişsin sevgili dostum.
Conan serilerinden SSOC - Denizdeki Kurukafa hikayesi hariç Doom çok önemli yer tutmadığı gibi uzun süreli de gözükmez. Doom, Kull'un azılı düşmanı olduğu gibi çağdaşıdır. Atlantis batmadan yaşamıştır.
Acaba yazarlar Thoth-Amon ile Thulsa Doom'u karıştırmış olabilirler mi? :p