Thorgal 34. ve 35. Albümler

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
662
18,522
Yılların verdiği seri tamamlama içgüdülerime kapılarak ve sevgili TOYLAR arkadaşımın güzel çalışmalarına destek olmak amacıyla çeviri ve balonlamasını yaptığım iki albümü verdiğim uzun bir aradan sonra sayfanızda paylaşıyorum. Eskiden sayfamızda derdim ama artık diyemiyorum. Eski günlerin hatırına hepinize iyi okumalar.

NOT: Çeviri ve balonlamalara devam diyorum ve yaptıklarımı bloglar açarak kendim için arşivliyorum. Umarım bir gün TOYLAR gibi başka bir arkadaşımda beni etkiler, sayfanızda başka paylaşımlarda yaparım.

 

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,166
4,653
Üstadım sizin çeviri ve balonlamalarınızı özlemle bekleyenlerdenim.Türkçemize kazandırdığınız serileri sayısını inanın ben unuttum.Devam edeceğiniz müjdesini duyunca sevindimBu arada 34 sayının sanki 10 sayfası orginal kalmış gibi.kolaylıklar diliyorum.saygıyla.
 

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
662
18,522
Üstadım sizin çeviri ve balonlamalarınızı özlemle bekleyenlerdenim.Türkçemize kazandırdığınız serileri sayısını inanın ben unuttum.Devam edeceğiniz müjdesini duyunca sevindimBu arada 34 sayının sanki 10 sayfası orginal kalmış gibi.kolaylıklar diliyorum.saygıyla.

ilgi ve dikkatinize teşekkür ederim. Bu tip geri dönüşler insanı iyiye götürür işte. Belirttiğiniz düzeltme yapılıp eklenmiştir.
60 küsür yaşında bir ihtiyar delikanlı olmama rağmen yaptığım bu tip eksik tamamlama gibi bildirimlerimi bana yaşını, bu sayfa için çok yorulduğunu, bir türlü beğenilmediğini ileri sürerek nankör olduğum vurgusunu yapan şahıslar tarafından sayfanızdan küstürüldüm. Hiçbir zaman nankör olmadım, emeğe saygısızlık etmedim. Sayfanızın eksiksiz daha güzel olması için çaba verdim. Neyse geçmişte kalan bir olay ama bitmemiş bir kırgınlık. Daha önce de dediğim gibi TOYLAR kardeşimizin çabalarına kendimce teşekkür etmek için küçük bir dönüştü benimki... Şu an için kesin dönüş çok zor ama imkansız değil. Güzel ve çizgi roman dolu günler dileğimle...
 

haziran

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,588
4,783
Esat abi merhaba, geçmişte yayınlarınızı hevesle takip ediyordum (indirdiğim halde yoğun çalışmaktan bir çok seriyi henüz okuma fırsatı bile bulamadım, çiçeği burnunda İpad aldım uzun metro yolculuklarında sırayla okuyorum) eksikliğinizi fazlasıyla hissediyorum. Umarım kırgınlığınız geçer. Fevkalade paylaşımlarınızdan mahrum kalmayız. Emekleriniz için ve 34 ve 35. sayılar çok teşekkür ederim.
 

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
3,714
10,632
Esattr üstadım, sizi üzüp bunca paylaşıma rağmen nankörlük edenlere söylenecek çok şey var da anlamayana nafile boş yere kelime ve cümle kurmaya değmez. Sizin üzülmenize kırılmanıza sizi bilenler sizin kadar olmasa bile üzülmüş ve bunlara sitem etmiştir. Yaşça sizinle yaşıtız, kendini bilmezlere aldırış etmeyin. Ben burdayım demeniz yeter üreten paylaşım da bulunan herkese sonsuz teşekkürler sevgiler saygılar. İyiki varsınız.
 

K.Eren

Aktif Üye
Yeni Üye
1 Haz 2013
249
516
54 yaşındayım ve paylaşımlarınızı zevkle takip etmekteyim. Meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Dönüşünüz güzel oldu. İnşallah devamını da bekliyoruz.
 

thorgal

Aktif Üye
18 Ocak 2018
425
1,489
İstanbul
Değerli Esattr üstadım emeklerinizin hakkı ödenmez. Onlar için ve Thorgal'ın 34 ve 35. sayıları içinde ayrıca şahşen çok teşekkür ederim.
 

TOY

Çeviri & Balonlama
9 Eki 2016
537
7,315
Sayın esattr,
Sen benden daha iyi bilirsin. Çizgi Diyarı güllerle kaplı, bu güller ki dikenli... Haklıyı, haksızı bulamaya çalışmak yerine hoşgörü ile dolu olmaya devam etmeliyiz diye düşünüyorum.
Sayısız çalışmanızı okudum. Mutlu oldum. Siz de “Çizgi Diyarı”nın güllerinden birisiniz. Devam etmek lazım… Edip Akbayram “Aldırma Gönül”, Harun Kolçak “Yanımda Kal”, Müslüm Gürses “Gitme” derken…
Sayın esattr, kırgınlıklarla anılarımızı doldurmadan doğru bildiğimiz yolda yürümek lazım. Senin gibi çizgileri anlam katan duygusal insanlara ulaşmak kolay değil…
Her şey için teşekkür ederim. Sağlıcakla kal ama “Çizgi Diyarı”nda kal.
 
Üst