Evet malum arşivi kaybettim gitti balonu temiz Thorlar (Bak gene hüzünlendim ). Sonra bu yaz maceraları bitireceğim dedim o sözümde duramayacağım. Ancak bu macera yarım kalacak veyahut seri iptal demek değil (o kadar emek var o seride iptal eder miyim ) Thorlar yerine bu yaz için başka planlarım var. Lise son sınıfa geçtiğim için bu sene sınava gireceğim ve sınav Mart-Nisan gibi olacak. Ekim ayından itibaren tamamen sınava yöneleceğim o yüzden şimdi ne yapsam kâr diye düşündüm. Neyse sadece geliyorum
-Thor'da 201'in metni elimde olduğu için onu balonlayacağım. Geri kalanını bu sene yetiştiremem ama seneye 209'a kadar yapacağım bu foruma sözüm olsun
-Thorlar yerine En iyi 25 Batman hikayesinden 2sini hazırlayacağım. Bunlardan 1i tamamen sürpriz olacak diğerini de CobraCaptain çeviriyor şuan Eser adı verelim mi Captain?
Saygılar...
-Thor'da 201'in metni elimde olduğu için onu balonlayacağım. Geri kalanını bu sene yetiştiremem ama seneye 209'a kadar yapacağım bu foruma sözüm olsun
-Thorlar yerine En iyi 25 Batman hikayesinden 2sini hazırlayacağım. Bunlardan 1i tamamen sürpriz olacak diğerini de CobraCaptain çeviriyor şuan Eser adı verelim mi Captain?
Saygılar...