agartan
Onursal Üye
- 28 Haz 2019
- 1,220
- 11,307
This Is It (2009)
Sayın ahmet akyol, nice huzurlu, mutlu ve sağlıklı yıllar dileklerimle.
Yönetmen: Kenny Ortega
Ülke: ABD
Müzik: Michael Bearden
Tür: Belgesel, Müzik
Süre: 111 dk
Vizyon Tarihi: 29 Ekim 2009 Türkiye
Dil: İngilizce
Bütçe: $60M / Hasılat: $252M
Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD
Nam-ı Diğer: Michael Jackson's This Is It
IMDb Rating: 7.2
7 Ödül
Sunum: 1,28 GB, 720p, (755kb/s, 16bit, 48kHz, 5+1 DTS audio), orijinal dilde ve Türkçe altyazısı yanındadır.
This Is It,a:
This Is It,b:
Yakınlarının tam desteği ile gerçekleştirilen bu yapım, Londra konserlerine hazırlanan Michael Jackson’ın
yüzlerce saatlik provalarından ve kamera arkası çekimlerinden görüntüler içeriyor.
High Definition formatında, dijital ses kalitesi ile hazırlanan filmde,
Jackson’ın yakın arkadaşları ve birlikte çalıştığı kişilerin röportajları da yer alıyor.
Film, Jackson’ın titiz hazırlığını ön sıralardan izleme deneyimini sunuyor.
Eğer gerçekleşseydi, muhtemelen tüm zamanların en çok ses getiren turnelerinden biri olacaktı.
Muhteşem görselliği ve sahnedeki benzersiz dans şovlarıyla yine tadından yenmeyen bir ziyafet olacaktı hayranları için.
Nasip değilmiş işte.
Üstelik MJ'ı turneye günler kala kaybetmiş olmamız, onca emeğin, belgeselde izlediğimiz tüm çalışmaların ve
turnenin lidersiz kalması çok daha üzücü bir durum.
Tüm MJ severlerin mutlaka görmesi gereken belgesel.
3,5 yıl önce, yalnızca altı saat içinde kaybettiğimiz, 1970'den beri en yakın arkadaşım olan sinefil, gurme ve koyu Fenerbahçeli "Jeff",
bir gün, bildiğimiz USB parmak bellekte DVD medyasından kendisinin riplediği "This Is It" videosunu bana vermişti.
Film yarı HD bile değildi; ancak audio kalitesi yüksekti. (Bu sebepten filmin tanıtımında özellikle belirttim.)
Torrentlerde rastladığım filmi 'bir ihtimal' diyerek çektiğimde, aynı sürümün BluRay versiyonu olduğunu gördüm.
Dolayısıyla fps değeri, audio ve Türkçe altyazısı aynıydı.
BluRay720p videonun vasat AAC audio dosyasını silip, DVD medyanın yüksek değerli audio dosyasıyla birleştirdim.
Ya iyi bir kulaklıkla, ya da ses sistemi ile yüksek ses izleyin. O kadar güzel ki...
Çocukluk veya gençlik yıllarını Michael ile geçirenler -eminim ki- gözleri dolu dolu izleyecekler.
Saygılarımla.
*
Sayın ahmet akyol, nice huzurlu, mutlu ve sağlıklı yıllar dileklerimle.
Yönetmen: Kenny Ortega
Ülke: ABD
Müzik: Michael Bearden
Tür: Belgesel, Müzik
Süre: 111 dk
Vizyon Tarihi: 29 Ekim 2009 Türkiye
Dil: İngilizce
Bütçe: $60M / Hasılat: $252M
Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD
Nam-ı Diğer: Michael Jackson's This Is It
IMDb Rating: 7.2
7 Ödül
Sunum: 1,28 GB, 720p, (755kb/s, 16bit, 48kHz, 5+1 DTS audio), orijinal dilde ve Türkçe altyazısı yanındadır.
This Is It,a:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
This Is It,b:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yakınlarının tam desteği ile gerçekleştirilen bu yapım, Londra konserlerine hazırlanan Michael Jackson’ın
yüzlerce saatlik provalarından ve kamera arkası çekimlerinden görüntüler içeriyor.
High Definition formatında, dijital ses kalitesi ile hazırlanan filmde,
Jackson’ın yakın arkadaşları ve birlikte çalıştığı kişilerin röportajları da yer alıyor.
Film, Jackson’ın titiz hazırlığını ön sıralardan izleme deneyimini sunuyor.
Eğer gerçekleşseydi, muhtemelen tüm zamanların en çok ses getiren turnelerinden biri olacaktı.
Muhteşem görselliği ve sahnedeki benzersiz dans şovlarıyla yine tadından yenmeyen bir ziyafet olacaktı hayranları için.
Nasip değilmiş işte.
Üstelik MJ'ı turneye günler kala kaybetmiş olmamız, onca emeğin, belgeselde izlediğimiz tüm çalışmaların ve
turnenin lidersiz kalması çok daha üzücü bir durum.
Tüm MJ severlerin mutlaka görmesi gereken belgesel.
3,5 yıl önce, yalnızca altı saat içinde kaybettiğimiz, 1970'den beri en yakın arkadaşım olan sinefil, gurme ve koyu Fenerbahçeli "Jeff",
bir gün, bildiğimiz USB parmak bellekte DVD medyasından kendisinin riplediği "This Is It" videosunu bana vermişti.
Film yarı HD bile değildi; ancak audio kalitesi yüksekti. (Bu sebepten filmin tanıtımında özellikle belirttim.)
Torrentlerde rastladığım filmi 'bir ihtimal' diyerek çektiğimde, aynı sürümün BluRay versiyonu olduğunu gördüm.
Dolayısıyla fps değeri, audio ve Türkçe altyazısı aynıydı.
BluRay720p videonun vasat AAC audio dosyasını silip, DVD medyanın yüksek değerli audio dosyasıyla birleştirdim.
Ya iyi bir kulaklıkla, ya da ses sistemi ile yüksek ses izleyin. O kadar güzel ki...
Çocukluk veya gençlik yıllarını Michael ile geçirenler -eminim ki- gözleri dolu dolu izleyecekler.
Saygılarımla.
*