Sevgili dostlar; 6 sayılık "The Talent of Luther Strode (Luther Strode'un Garip Yetenekleri)" serisinin sonuna ulaşmış bulunuyoruz.
Planlanan zamandan çok erken olarak bitirdiğimiz bu seri Gulyabani üstadın çevirisi ve naçizane benim balonlamam ile huzurlarınıza gelmişti. Kitabın sonunda görüleceği üzere bundan sonra seri "The Legend of Luther Strode" olarak devam ediyor. Elimizde olmayan bu seriyi de umarım genç arkadaşlar çevirip yayınlarlar.
Her sayısında bilinen bir esere gönderme yapan Luther Strode bu sayıda da Shakespeare (tahmin ettiğiniz gibi google yardımıyla yazdım bu ismi ) üstadın Hamlet'ine gönderme yapıyor:
"Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu."
Son sayımızda Kütüphaneci ve Luther trajik olayların yaşandığı bir mücadele ile macerayı sonlandırıyorlar. Kazanan kim olacak dersiniz?
Bizimle Luther Strode'un macerasına eşlik ettiğiniz için teşekkürler.
Diğer sayıları kaçıranlar ya da Bitsin de topluca indireyim diyenler için eski konular:
Luther Strode 01
Luther Strode 02
Luther Strode 03
Luther Strode 04
Luther Strode 05
Luther Strode 06 Boşuna tıklama, yukarıda link verildi
Planlanan zamandan çok erken olarak bitirdiğimiz bu seri Gulyabani üstadın çevirisi ve naçizane benim balonlamam ile huzurlarınıza gelmişti. Kitabın sonunda görüleceği üzere bundan sonra seri "The Legend of Luther Strode" olarak devam ediyor. Elimizde olmayan bu seriyi de umarım genç arkadaşlar çevirip yayınlarlar.
Her sayısında bilinen bir esere gönderme yapan Luther Strode bu sayıda da Shakespeare (tahmin ettiğiniz gibi google yardımıyla yazdım bu ismi ) üstadın Hamlet'ine gönderme yapıyor:
"Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu."
Son sayımızda Kütüphaneci ve Luther trajik olayların yaşandığı bir mücadele ile macerayı sonlandırıyorlar. Kazanan kim olacak dersiniz?
Bizimle Luther Strode'un macerasına eşlik ettiğiniz için teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Diğer sayıları kaçıranlar ya da Bitsin de topluca indireyim diyenler için eski konular:
Luther Strode 01
Luther Strode 02
Luther Strode 03
Luther Strode 04
Luther Strode 05
Luther Strode 06 Boşuna tıklama, yukarıda link verildi
Moderatör tarafında düzenlendi: