The Mercenary Sayı 01 - Formül(Çeviri ve Balonlama)

Subzero

Süper Üye
26 Tem 2010
1,263
16,930
2mgv8y8.jpg

THE MERCENARY

Yazıp Çizen: Vicente Segrelles
Yayım Tarihi: 1983

Özgün İsmi:
The Mercenary - La fórmula

Türkçe Uyarlama ve Balonlama:
Hilaliahmer ve Mr.Yer6​

Mercenary'yi İngilizce sürümünden çevirdik. Bazı yerlerde zorlama ve anlatım bozuklukları tespit edince elimizdeki Fransızca basımına da göz atmamız gerekti. Uçurum niteliğinde olmasa da öykü içinde gözardı edilmeyecek kadar farklı unsurlarla karşılaştık. Sonuç olarak Türkçe çevirisinde bu unsurlara yer vermeyi ve İngilizce'de zorlanarak sokulmuş bazı unsurları çıkarmayı uygun gördük.

İngilizce sürümü "Formula From Hell" başlığıyla yayımlanmış olan bu ilk sayı, Fransızca ve özgün dili olan İspanyolca'da yalnızca "Formula" biçiminde ve serinin 2. sayısı olarak yayınlanmıştır.

Keyifli okumalar dileriz...

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,142
4,714
The Mercenary Sayı 0 - FORMUL(Çeviri ve Balonlama)

Tarama,çeviri ve balon için emeği geçen arkadaşa sonsuz şükranlarımı sunuyorum.link alıntıdır.Böyle güzel bir eserin gözden uzak kalmasını istemedim.Emek sahipleri isterse link silinebilir.Genelde alıntı yapmam.İyi okumalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,552
29,148
İzmir
Tarama,çeviri ve balon için emeği geçen arkadaşa sonsuz şükranlarımı sunuyorum.link alıntıdır.Böyle güzel bir eserin gözden uzak kalmasını istemedim.Emek sahipleri isterse link silinebilir.Genelde alıntı yapmam.İyi okumalar.

Sevgili Ağabeyim,
Konu forumda mevcut olduğundan, konularınız ilgili başlık altına mesaj olarak taşınmıştır.

Vicente Segrelles'in bu muhtaşem eserini okumayan arkadaşlara tavsiye ederim. Çok başarılı ve özgün bir yapım.