The Last of Us - American Dreams 1 of 4 Türkçe

Flying Turkman

Yeni Üye
10 Eyl 2012
40
137
Ankara
Flying Turkman, iftiharla sunar!
file

pyjcz.jpg

Yakın zamanda çıkan The Last of Us adlı video oyununda geçen bu hikayede, Cordyceps adlı mantarın, artık insanlara da etki etmesi sonucu, insanların çoğunluğu enfeksiyon kapmış ve uygarlık yıkılmıştır. Bu çizgi roman serisi, oyundan önceki olayları anlatmaktadır.
Normalde günler önce bitirmem gereken bu sayıya hastalanmam nedeniyle ara vermiştim. Ama şimdi iyiyim ve tüm hızımızla devam ediyoruz (bu yüzden Pazartesi'ne bitmesini planladığım Scott Pilgrim's Precious Little Life yarınlara kaldı, ama bitecek, inanıyorum)! Şahsen, ilk çalışmam olması nedeniyle heyecanla (ve aslında bayağı da bir gazla) daldım bu çalışmaya, çabucak bir bitirme isteğiyle birlikte. Haliyle, son rötuşları uçarcasına yaptım. Bu yüzden, benim fark etmediğim font farklılıkları, balonlardan taşmalar ve benzeri olaylar meydana gelmişse, mazur görmeyin, direkt haber verin. 4 sayıyı da tamamladığımda düzenlenmiş hallerini tek linkte yayınlamayı düşünüyorum, bu sürede gelişmesinde sakınca yok ;) . Ayrıca cümlelerde bazı hatalar, anlam bozukluğu ve cümle düşüklüğü gibi konularda da geri dönmeniz benim için çok önemli.
Neyse, "Editör'den" kısmını bitirip başlayalım ;)
İyi okumalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bylrzgr

Kıdemli Üye
16 Tem 2011
221
204
kapak çok hoşuma gitti ama bilmem hangi oyundan uyarlandı yazısını okuyunca biraz heyacanım kaçtı.niyeyse oyundan uyarlanan çr bende bi antipati yaratıyo tabi okumadan nası bişey olduğunu anlayamayız.paylaşım için çok teşekkürler.Scott Pilgrim's Precious Little Life ı zabırsızlıkla bekliyorum ve kolaylıklar diliyorum.

Flying Turkman

Yeni Üye
10 Eyl 2012
40
137
Ankara
Aynen, oyunlardan uyarlanan ve "Sinematic Universe"lerde geçen çizgi romanlar bende de böyle bir antipati yaratıyor lakin bu oyunun halihazırda çok iyi bir hikayesinin olduğu söylenenler arasında (PS3'e özel bir oyun, oynayamadım :( ). Gene de, evet, katılıyorum.

çizgisayar

Kıdemli Üye
6 Ocak 2012
127
204
ben bu oyunu biliyorum baş karakterin acıklı bir hikayesi var
=Spoiler=(Gelecek Hakkında Bilgi)
Kızı ölüyor
=Spoiler=
Güzel bir oyundu çizgiromanını henüz okumadım ama güzel yaptığına inanıyorum.

Flying Turkman

Yeni Üye
10 Eyl 2012
40
137
Ankara
Hocam bu zaten çevrilmişti

Üzülerek söylemek istiyorum ki, bu seride aşama kaydettim ve bu yüzden bu saatten sonra vazgeçemem, doğru olmaz. Önceden, Deus Ex'i paylaşmadan önce bana bildirilmişti, bu yüzden iptal edebilmiştim. Genellikle başladığım işi bitirmek gibi bir huyum vardır. Hem alternatif iyidir. Rekabet yaratır, rekabet de kaliteyi getirir. Ama illaki bir farkı olacaksa, sonuna bir iki alternatif çizim eklerim -,-
Şaka bir yana, ikinci defa başıma geldiği için, bundan sonra bir seriye el atacaksam iyice araştıracağım, söz.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,134
37,520
İstanbul
Daha önce başka çalışmalarının olup olmadığını bilmiyorum ama en azından forumumuzdaki tamamlanmış ilk paylaşımın. Mevcut çalışmanı bir ilk çeviri - balonlama çalışması için oldukça başarılı bulduğumu ve keyifle takip ettiğimi söyleyeyim.

Devamını bekleyeceğim.

Ellerine sağlık.

Not: Alternatif mediafire linki ana mesaja eklenmiştir.

Flying Turkman

Yeni Üye
10 Eyl 2012
40
137
Ankara
Mediafire'dan upload etmeyi denedim ancak bir problemden ötürü olmadı, ben de BitShare'i tercih ettim. Alternatif link için direnc11'e teşekkürler.

grmnt

Süper Üye
13 Ocak 2011
290
760
Ankara
Hocam, emeğine sağlık. şimdi indirip okudum dört dörtlük bir çalışma olmuş. Umarım başka serilere de el atarsnız.

Son düzenleme:

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
85
9,463
İstanbul
Ben bir oyun hastasıyım oyundan haberim olmadı hemen oyunu araştırayım çeviri ve Paylaşım için Teşekkürler Flying Turkman

12 Şub 2010
15,003
546,882
Oyun hakkında bilgim yok

Bu bölüm de çok kısa olduğu için bir fikir edinemedim

Şimdilik tarafsızım:)

Emek ve paylaşım için teşekkür ediyorum