THE INTRINSIC (Çeviri ve Balonlama )

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239

Farklı dünyalardan bir araya gelen bir grup (intrinsic) sadece son olarak bilinen küresel bir tehtidi ortadan kaldırmak için çaba harcadılar. Sıradan, güçsüz genç bir kadında onlara katıldı fakat bu bir dünyalı..

LİNK :

Sürekli takip ettiğim bir foruma bir hediyem olsun istedim :)

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,864
Şimdi bu sitede öyle ağzımıza bir parmak bal çalmak olmaz; kapak beni çarptı, indirip de devamını istersem ne olacak. Söylüyorum arkadaşlar, insanoğlo azla yetinmez :) .

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239
Şimdi bu sitede öyle ağzımıza bir parmak bal çalmak olmaz; kapak beni çarptı, indirip de devamını istersem ne olacak. Söylüyorum arkadaşlar, insanoğlo azla yetinmez :) .

Şimdi ne desem bilemedim :) Bu serinin sadece ilk sayısı vardı bende onu çevirip düzenledim malesef devamı yok ama güzel kapaklı şekerler var daha :) :)

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,552
29,150
İzmir
Bilinmedik bir yayın evinden bilinmedik bir çizgi roman.
Aslında değişik yayınları severim ama bunun çizimleri beğendiğim tarzdan değil.
Basit bulduğumu söyleyebilirim.

Nacizane bir tavsiyem ise çeviriyi bir daha gözden geçirip cümle yapılarını kontrol etmeniz hususunda olacak. Böylece cümleler daha anlaşılır olacaktır.
Çalışmanız için teşekkür eder, yenisinde kolaylıklar dilerim.

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239
Bilinmedik bir yayın evinden bilinmedik bir çizgi roman.
Aslında değişik yayınları severim ama bunun çizimleri beğendiğim tarzdan değil.
Basit bulduğumu söyleyebilirim.

Nacizane bir tavsiyem ise çeviriyi bir daha gözden geçirip cümle yapılarını kontrol etmeniz hususunda olacak. Böylece cümleler daha anlaşılır olacaktır.
Çalışmanız için teşekkür eder, yenisinde kolaylıklar dilerim.

Eyvallah güzel önerilerin için :)