Tex Willer Özel : 05 Rancheras (Büyük Çiftlik Sahipleri)

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,661
140,726
Tex Willer Özel : 05 Rancheras (Büyük Çiftlik Sahipleri)

2b8032kw6r2eosv5g.jpg

Çözünürlük: 2400x3400

Sayfa Adedi: 129 (Tam Macera)

Çeviri, Balonlama, Bütün düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Önceki Yayın Durumu:

Bu sayı Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.

Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,014
85,037
Kasımpaşa
Güzel bir sürpriz...
Yeni bir Teks macerasına asla hayır demem...
Ancak merak ettim iki sayı sevgilipertev tarafından yapılmış bir sayı da büyük beyaz sevgili daltas da 5. sayıyı yaptı şimdi peki 4. sayı nerede?
Teşekkürler sevgili daltas.

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,661
140,726
Tex Willer Özel serisi

"Tex Willer Özel : 04 Mefisto: Kötülüğün Kaynağı" halen üretim aşamasında. Boselli ve De Angelis'in her sayfasını yine resimlendirilmiş romana çevirdikleri bir macera. Üç beş sayfadan sonra sıkıntılar basıyor. Birlikte bitirebilim diye 5'e de başlamıştım ama evdeki hesap hiç çarşıya uymuyor.

45-51 arasına gelince, onları bitirdim ve yayın sıralarını bekliyorlar...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,014
85,037
Kasımpaşa
Kitabı okumaya başlayınca tüm maceraların sıralı listede olduğunu görünce bende sevgili daltas'ın bu kitapları hazırladığını düşünmüştüm.
Birde büyük beyaz büyük buluşma diye çevirmiş 3. sayının başlığını, kitabın asıl başlığı "Bandera!" (Bayrak) ve sevgili daltas tarafından listeye bu isimle alınmış...

fırat

Aktif Üye
4 May 2012
326
803
teks üstadı daltasa sonsuz teşekkürler.

Hepsini dört gözle bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

gungora

Yeni Üye
17 Tem 2011
87
32
cok tsk ler.

"Kota ya da dosya büyüklüğü bireysel sorundur! Bu konuda benden yardım beklemeyin. Hamama giren terler! Siz biliyor musunuz ki yayınladığım her sayı HD'te en az 4-5 GB yer kaplıyor?

Bu konuda zaman zaman dosya küçültme ya da benzeri konularda üyelerin açtığı konular var. Kendinize oralarda çözüm aramalısınız."

Moderatör tarafında düzenlendi: