Tex Willer : 064 Kızıl El'in Beş Parmağı
Çözünürlük: 2400x3400
Sayfa Adedi: 66
Çeviri, Balonlama, Bütün düzenlemeleri tamamen bana aittir.
Kızıl El macerasının yeni sürümü. Daha ilk sayfada bir çuval incir berbat edilmiş!
Hiç mi biriniz kontrol etmiyorsunuz? Harita bilginiz sıfır! New Mexico; Arizona'nın doğusunda,
kuzeyinde değil!
Sanırım Boselli artık bunamaya başladı! 1948'de tasarlanan bir senaryoya sadık kalırsan
karşına her yönüyle sorgulanacak bir macera çıkar. Askerlerin altı aylık maaşı yalnızca
bir adama emanet edilir mi? Öyle bir durumda ben olsam kaledekilerin yarısını emniyet için
görevlendirirdim! Bana göre birçok balon gereksiz veya saçma sapan ifadelerle dolu!...
Okurken sabırlar dilerim.
Bu sayı Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.
İYİ EĞLENCELER!!!
Çözünürlük: 2400x3400
Sayfa Adedi: 66
Çeviri, Balonlama, Bütün düzenlemeleri tamamen bana aittir.
Kızıl El macerasının yeni sürümü. Daha ilk sayfada bir çuval incir berbat edilmiş!
Hiç mi biriniz kontrol etmiyorsunuz? Harita bilginiz sıfır! New Mexico; Arizona'nın doğusunda,
kuzeyinde değil!
Sanırım Boselli artık bunamaya başladı! 1948'de tasarlanan bir senaryoya sadık kalırsan
karşına her yönüyle sorgulanacak bir macera çıkar. Askerlerin altı aylık maaşı yalnızca
bir adama emanet edilir mi? Öyle bir durumda ben olsam kaledekilerin yarısını emniyet için
görevlendirirdim! Bana göre birçok balon gereksiz veya saçma sapan ifadelerle dolu!...
Okurken sabırlar dilerim.
Bu sayı Türkiye'de ilk defa tarafımdan yayınlanmaktadır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İYİ EĞLENCELER!!!