Tex Türkiye'de Yayınlanmamış Maceralar Serisi : 346 Kuzeyli Avcılar

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,661
140,781
Tex Türkiye'de Yayınlanmamış Maceralar Serisi : 346 Kuzeyli Avcılar

346-Color.jpg

Tex severler çok beklemesin...

Orjinal İtalyanca tarama "a.d.n." rumuzlu Tex sever tarafından yapılmıştır. Tercüme ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Önceki Yayın Durumu:

Bu sayı daha önce yine tarafımdan "başka" bir forumda aynı isim altında ve kapalı linkle yayınlanmıştır.

Bu sayı ve macera Türkiye'de daha önce hiçbir yayınevi tarafından yayınlanmamıştır.

Milliyet Çocuk ile Galaksi Yayınları arasında yeralır.

Tex Severler için aralarda unutulmuş ve hiç yayınlanmamış, sevenleri için tam bir Roller Coaster tadında 410 sayfalık ve dört sayılık bir Kanada macerası. Tercüme ve balonlama için umduğumun çok üzerinde zaman harcamış olmama rağmen, özellikle tercüme yaparken diğer hiçbir macerada olmadığı kadar keyif aldım.

Galaksi Yayınlarının ilk sayısındaki ZHENDA macerasının baş kısmında yer alan 40 sayfalık hiç yayınlanmamış bölüm kitabın son bölümünde yeralmaktadır...

Maceranın dördüncü ve son kitabı...

http://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/70306-tex-renkli-maceralar-serisi-346-kuzeyli-avcilar.html

İYİ EĞLENCELER!...​

Son düzenleme:

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,026
13,818
İlgiliyle sizi takip ediyorum. elleriniz dert görmesin çok teşekkür ediyorum.

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,769
Saygıdeğer dostum .
Böyle güzel bir macerayı dilimize ve forumumuza kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum.
Elinize sağlık.

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,954
77,288
Büyük emek,büyük paylaşım hazine bulmuş gibi oldum.TEŞEKKÜRLER Daltas.

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,780
4,521
Gece gece ne güzel işler bunlar :) Sevgili daltas bizleri en can alıcı yerimizden yani teks den yakaladın billa.. hepimizin gözleri yolda.. acaba varmı bu gün bişiler diye yolunu gözler olduk ..yapma bunu bize ..yada boşver yap valla :)

say''er

Aktif Üye
10 Mar 2011
255
1,860
Bu güzel çalışmaları hızla bizlerle paylaşımın ve tum emeklerin için teşekkür ederim.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
303,370
Okumadığımız bir macerayı daha
emekleriniz
ve fedakarlığınız sayenizde
okuma imkanına eriştik.
Sağ olun, saygılarla...

bayrakzaf.gif

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Sevgili kardeşim hediyesiz gününüz geçmiyor,çok çok teşekkür ederim.
Bu güzel kitaplara verdiğiniz emekler için sağolun,varolun,gününüz güzel olsun.

senefru

Süper Üye
14 Eki 2010
1,127
1,402
Bu emekler göz ardı edilemez müthiş güzel,sağlıcakla kalın, bu güzellikleri bizlerle paylaşan herkese teşekkürler...

mersan00

Onursal Üye
23 Haz 2011
290
549
Ankara
sevgili daltas bugünde iki güzel ekleme ile sabah harekatını başarı ile devam ettirdiğin için seni kutluyorum. feci alıştım, heç sorma, bigün gelip yeni bişiy bulamazsam feci hır çıkarırım...